ahojte..viem, ze o Diane sa tu pisalo uz vela, ale viete mi niekto povedat, kolko je navhodnejsie Diane brat kvoli pleti?a este nieco- niekto z vas ma take skusenosti, ze po vysadeni Diane sa mu akne uz nevratilo spat, lebo co tu citam ,tak vsetci pisu ze akne sa im vratilo...boooze a to nechceem...diky moc:)
HAK Diane
ahojte, ja som tiež nováči v braní antikoncepcie, zatiaľ sa nič nedostavilo, ale kúpila som si na jeden mesiac a vyšlo ma to necelých 13 € myslím na jeden mesiac, čiže bude to nad tých 1000 SK
hej, 3 mesiace..mne neporastli z tej...mam z nou strasne zle skusenosti, ale je to individualne..mne narasstli z belary, ale az po 1,5 roku uzivania...2 cisla
dadaaa a ta cena to je na 3 mesiace? lebo tam bolo ze 3*21 :) a mas s tym nejake skusenosti? skutocne mi podrastu?
zabudla som...to je velkodistribucna cena, takze v lekarni asi viac este
tam mas cenu...a pozeraj tus dph
minisiston to je HAK? a kolko ma vyjde na mesiac?
prsia sa nezvacsili, zato zadok ano, lepsia plet asi po 4 tyzdnoch brania, po vysadeni asi od 4 tyzdna bez zase pomaly ale celkom iste do povodneho stavu.
Ak chceš,aby sa ti zvačšili prsia,na to je Minisiston
Zvačšenie ani nie.Ale pleť sa pacientkám výrazne zlepšila.Ale po vysadení zase nastalo u vačšiny zhoršenie pleti.
a naozaj zabera proti tym chlpom? nastalo u nejakej aj zväcsenie prs?