Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ranka na krcku maternice

Príspevok v téme: Ranka na krcku maternice
roxy

Dnes som bola na gynde,a doktorka mi opakovane potvrdila ze mam ranku na krcku,uz zo rok,ale nic s tym nechce robit,ze naco to zmrazovat,ked som este nerodila,ze po porode sa to upravi.Ale ja sa nechystam este na matersku mozno za 2-3 roky,co som jej aj povedala,a ona ze to nechame tak.Ale ja mam stale vytoky,a niekedy po styku trochu krvacam,ze vraj to sposobuje ta ranka na krcku,ale doktorka sa tomu nejak nechce venovat.Tak neviem ci je to spravne,cytologiu mam v poriadku,ale vie mi niekto povedat PRECO sa vytvara ranka na krcku,z akeho dovodu,musi tam byt nejaka pricina vzniku,dufam ze mi niekto da na to odpoved,kedze som ho od gynekologicky nedostala.

roxy

Ifka napis mi na mail,ake lieky by na to pomohli,teda aj zlepsili imunitu.Moj mail aandova@zoznam.sk Vsak prave to,zena veri doktorovi,ved to studoval 6 rokov,neviem co moja gynekologicka robila v skole,ja som sa uspokojila tiez s jej odpovedou ze je vsetko v poriadku,az pokym sme nekupili pocitac a ak sa tu hrabem v informaciach tak mi pripada ze o infekciach viem viac ako moja gynekologicka.Takyto ludia by mali vratit diplom,lebo viac skodia ako prinasaju uzitku.Ona mi s tym krckom nic nemieni robit,to sa mi uz vyjadrila velakrat,asi ju teda zmenim.Ona ma okolo 55rokov,myslela som ze preto bude dobra,skusena ale mi tak pripada ze odkedy studovala sa vselico zmenilo a ona asi nema zaujem sa dalej vzdelavat,potom sa ani necudujem ze je vela nepodchytenych rakovin,ked taketo individua nas vysetruju.Taka som nastvana.A neviete niekto poradit ake infekcie sposobuju ranky na krcku???? Dakujem vam

ifka

ved prave to chcem povedat.ze zena laik,ked jej povie gynekolog,ze ranka je v poriadku,tak je vlastne spokojna,ze jej nic vazne nieje.ze ved o nic nejde.ale vsetky tieto nalezy su ako predstupen rakoviny.lebo nikdy neviete,kedy to tam zacne bujniet.taketo akoze neskodne nalezy vedu aj k tomu,ze nevedia zeny otehotniet.pchaju do nich vselijake hormony,ale podstatu vlastne neliecia.

quena

Mala som podobné problémy, ranky na krčku maternice, nakoniec, keď som zmenila gynekológa, ktorý mi urobil vyšetrenia aj na spomínaný PAP test, bol zhrozený. Museli ma operovať, odstrániť poškodené tkanivo,chodím teraz každého pol roka na kontroly. Stačilo málo a kvôli nezodpovednosti jedného doktora som mohla mať už teraz rakovinu krčka maternice.

ifka

mna ide porazit,ked pocujem nieco take!ze vytok je v poriadku,ranky je v poriadku,ze vlastne nic nevadi.to je neskutocna nezodpovednost.moja spoluziacka mala vazne gyn.problemy.teda jej povedala gyn.,ze je to bezne.my sme ju potom donutili vymenit gynekologa,samozrejme popri nasej liecbe jej urobil isty zakrok aj on.ked bola po siestich tyzdnoch na kontrole,tak jej uzasnuty vravel,ze takto krasne a rychlo vyhojene to este nevidel,ze ci vie,ze ma velmi dobru imunitu,ako malokto.az potom mu prezradila,ake lieky do nej trepeme...tu ti ale nemozem napisat,co sme jej dali. :-(

jaja

podla mna by si mala zmenit lekára... táto z kadial prišla, z marsu, ked základné veci neovláda, hádam jej ty nechceš hovoriť, čo by mala robiť, to by mala vedieť ona!!! to je nebezpečné, takýto nezodpovedný lekár!

roxy

Vsak ani mne sa to nezda.A ked jej poviem nech mi zobere stery,tak kuka na mna ze naco a ked jej poviem ci nemoze ist o nejaku infekciu,tak mi povie ze nie,ze aj niektore male dievcatka ktore este nemali poh.styk,maju ranky na krcku.Ked som ju uz po 3 prehliadke presvedcila,nech mi zobere stery,tak ona mi zobrala len na kvasinky,a to bolo nakoniec v poriadku,a na nic viac,uz som na nu nastvana,neviete ake choroby robia tieto broblemy,ranky na krcku.Asi musim tej trube povedat presne na co mi ma zobrat ster,alebo krv lebo inak sa nic konat nebude a ja sa problemu nezbavim.Tak poradte prosim

ifka

samozrejme,ze to treba poriadne preliecit,pretoze ta infekcia tam pretrvava.budete mat problem otehotniet.nechapem,ze to lekari len tak nechavaju.

ivaxxx

ahoj, tiež mám podobný problém, moj lekár mi povedal že to môže byť dôsledkom nejakého neliečeného zápalu v minulosti....nie je to v poriadku, treba to preliečiť

ifka

to co za gynekologicka je!..ta ranka,to nieje v poriadku.sposobila to nejaka infekcia.potrebujes sa poriadne preliecit,ale spolu s partnerom.