Mam priatela, nie sme zobraty ale zijeme spolu uz 4.roky. Nemozem sa dostat ani k jeho mobilu. Stale ho nosi pri sebe, vraj je to jeho sukromie. tak preco ho teda tak chrani? Ak sa k nemu aj dostanem, ma uzamknutu klavesnicu na pristupovy kod. Boji sa aby som necitala jeho smsky, alebo nepozerala mmsky? kamoska nasla chalanovi v mobile mmsky cudzej baby. Bojim sa ze aj ten moj robi to iste.
JEHO MOBIL - PRE MNA TABU!
bože baby,aké ste naivné az mi je z vas smiešne:)))
ja nemam pristup k mobilu priatela,ale verim mu. aj ked mna tiez obcas zaskocia jeho telefonne ucty.
sonicka a mas sancu dostat sa mu do mobilu? lebo ak hej, tak len vyskusaj akoze napisat sms a zadaj poslat na posledne pouzivane cisla, ak to ma taku funkciu, vycsina mobilov to ma. zobrazia sa ti posledne cisla na ktore bli poslane smsky a vacsinou sa nedaju vymazat z mobilov
sedmikraska nie neposiela to by som vedela. jeho praca take nieco vobec neobnasa. Som zufala ked mu pride 3 000sk ucet a on to obhajuje volanim sestre do zahranicia. Pritom vidim ze najkviac korun je za odosielanie multimed.sprav a videii..
sonicka a neposiela mmsky koli praci?
nasla som mojmu v telefonnej fakture vysoky ucet za posielanie mmsiek. Neviem co to znamena,my dvaja si ziadne neposielame. Co mam robit?
moj ma v mobile fotky byvalej a neserie ma to. ona je v zahranici a fotky predsa nic neznamenaju. Ja neziarlim :-)
tak ty ho asi poznas coho by bol schopny
uz sme boli rodina
marianka, ale predpokladam, ze tie spravy boli uz pekne stare, nie? Alebo nad tym romyslal aj ked uz ste mali dcerku?