awojte..chcela by som sa spytat,ako najlepsie zahrat orgazmus..(este som ho v zivote nedosiahla tak neviem)a tak to chcem skusit aspon takto..priatel je z toho uz nestastny..tak by som ho chcela potesit a aspon raz mu zdvihnut to jeho ego..nejake rady?milujem ho a chcem mu spravit radost..pochopte ma :) dakujem
hranie orgazmu
to už aké je riešenie...
to sa podla mna neda hrat.ved to citi ked mas orgazmus
tak skus aby ti drazdil klitoris a zaroven a bod G a urobis sa hned
zilka nic v zlom ale lutujem ta. :-)
uplne ta chapem aj ja som to robila aviem o co ide, hrala som ho a potom som toho mala plne zuby, lebo viete ako to chodi, chlapy sa dokazu uspokojit vzdy ale co my zeny? to ich mame nechavat v tom ze oni su majstri sveta a nielen ze ten orgazmus maju vzdy ale mam predstierat ze ma urobil??? viem ze ho milujes a ze ta to trapi ale toto nie je najlepsie riesenie, potom ked ho budes predstierat a potom zasa prestanes tak si pomysli a bude rozmyslat co urobil vtedy dobre a teraz pre zmenu nie, chapes dufam? ( da sa predstierat, stiahnes svalstvo vo vagine kusok zadychcis a zatlacis ako pri velkej a tvar ti scervenie - myslim to ironicky - prepac poliewocka) chlapi su hlupy a hlavne ty neskuseny( neplati to o skusenych - takych neokabatis, tak vela stastia a co najmenej predstierania, lebo srdiecko bude boliet a budes mat kusok vycitky ze predtieras)
Orgazmus sa neda zahrat,pretoze by si musela dosiahnut prudsie stahy posvy,scervenanie tvare,rozhorucenie ruk a noh a oblievanie horucavou a samozrejme aj nejaky ten pot...jednine,co sa da zahrat,je zvukovy efekt.Ale chlapi nie su hlupi a podla mna to rozoznaju;)
takze mu chces klamat? kasli nato.. cvicte a raz to pride