MOJA ODPOVED (NEBAVI MA ZIT)

Príspevok v téme: MOJA ODPOVED (NEBAVI MA ZIT)
mimmi

dakujem vam vsetkym!!!velmi mi pomohol uz len ten vas zaujem pomoct mi....rozmyslala som o tom a myslim ze mate pravdu.....aj ked zivot s ludmi ktori sa spravaju tak akoby ma z duse nenavideli nie je zrovna prechadzka ruzovym sadom......a ked som to pisala bola som v riadnej depresii.....bolo mi fakt hrozne ale teraz mi ten vecer pripada ako zly sen a ja len dufam ze nim naozaj bol.....neviem ci by som mala odvahu zabit sa.....mozno hej....aj ked ja sa bojim smrti tak ako sa bojim utrpenia.....nechcem zivot kde na mne nezalezi mojej rodine....musim vam povedat ze ste prejavili viac sucitu ako by prejavili vlastni rodicia!!!!o to co som sem napisala si niektori myslia ze je to len zart....co ma dost zarmucuje.....ja si tu vylejem srdce a niektori to povazuju za hlupost....v kazdom pripade vam aj tak VSETKYM dakujem ze ste o mna prejavili aspon nejaky zaujem.....vdaka

lena22

Mimmi dnes som sa hneď ráno potešila slniečku. A takých drobnotiniek nájdeme všetci hromadu. Tak poďme hľadať tie krásne drobnotinky s ktorými všetky starosti prekonáme, OK?

damaxy

prosím majte na pameti,že život je dar.Môžte sa s ním delit s ostatnými,možte si ho nechat len pre seba a rozhodne s ním nakladajte ako s niečim vzácnym a výnimočným.Možno to raz tí ,ktorých sa to týka pochopia.Ja verím,že sú tu inteligentní a dobrí ludia,neviem prečo no ja tomu verím.

cuca

Představa: Děti se nedokážou zabít, je to věc až starších lidí.
Skutečnost: Sebevraždu mohou spáchat i děti. Sebevražednost dětí a dospívajících se v současné době zvyšuje.Představa: Lidé, kteří se pokoušejí o sebevraždu, nehledají pomoc.
Skutečnost: Je prokázáno, že většina lidí, kteří spáchali sebevraždu, hledala lékařskou pomoc v posledním půlroce před svým činem a rovněž dávala najevo své pocity před svým okolím. V každém suicidálním aktu je obsaženo volání o pomoc.Představa: Kdo o sebevraždě mluví, ten ji nikdy nespáchá.
Skutečnost: Jde o velmi rozšířený a nepravdivý mýtus. Opak je pravdou. To, že někdo o sebevraždě mluví, je důkazem, že sebevražda je obsahem jeho myšlenek. Je tedy určitě ve větším ohrožení než ten, kdo o ní nemluví.

tiny

neviem aky si mala problém určite vážny podľa toho čo som si prečitala som rada že uvažuješ tak ako uvažuješ, ale niečo som sa naučila, že človek ktorý vraví že sa chce zabiť alebo myslí na samovraždu nikdy to nepraví.