moj penis je ohnuty dost nadol
a chcem sa spytat vas zien ci je to pre vas valky problem pri milovani a hlavne pri urcitych polohach
krivy penis
No tak mna to nepali ale je to taka tupa bolest, horšie je že je aj po pohlavnom styku, a táto varianta ma nikdy nenapdla pretože môj priateľ ho tiež ma viacmenej ohnutý a taktiež normálna veľkosť, ja mám problém že tých sexuálnych partnerov bolo málo /dvaja/ a predtým to bolo ok, takže to nemám extra s čím porovnávať, možno na tom niečo bude.
berko mozes mi povedat aku bolest pri milovani citi? ja mam tiež také problémy a tiez hlavne zo zadu, vlastne teraz uz je to jedno aka je to poloha diky za odpoved
sory omylom som tam dala tvoje meno
Mozes mi povedat tami aku bolest pri tom pocituje a ci ju pocituje aj po pohlavnom styku?
tak tu polohu vynechajte,alebo ju robte pomalicky a plytko,nie nadoraz..a nech si da pod brusko vela vela vankusov,to pomaha:-)
priatelka ma asi nizko polozenu maternicu ;-) to mam aj ja a tiez mam taky problem ;-)
NIE NAM ZENAM TO NEVADI URCITE, VRAVIM Z VLSATNEJ SKUSENOSTI, DOKONCA JE TO V URCITYCH POLOHACH PRIJEMNEJSIE, NEBOJ KED BUDES MAT PARTNERKU TAK TO BUDE PRE VAS OBOCH ZABAVNE, A URCITE PRIJEMNE