surne !!!!!!

Príspevok v téme: surne !!!!!!
potrebujem pomoc !

posledny pohl.styk som mala okolo 25 januara...hned potom som dva dni nato dostala kramy..boli normalne tak ako vzdy..teraz ked som mala dostat tento mesiac tak som ich nedostala...meskaju mi uz tyzden.. ;,( ale prsia mam naliate tak ako pred kramamy aj som sa vyhadzala na tvary ale oni stale nejsu a nejsu..mozem byt tehotna??? prosim poradte mi...ked som mala pohl.styk bolo to s kondomom....a nebol prasknuty ani nic..(skuska s vodou) ale nemohlo napriklad nieco pretiect abo tak???

heheherečka

jediný liek na ten stres je KĽUD !!! Ja viem, čo prežívaš (prežila som tiež také obdobie, že som len a len čakala, kedy mi tie doslova "vymodlené" krámy prídu a oni stále nič! No nakoniec prišli-našťastie! Síce mi nevysvetlili prečo meškali (hehe), ale podstatné je, že dorazili!!!
Tiež viem, že sa to veľmi ľahko hovorí, ale uvidíš- o týžden sa už len pousmeješ nad tým, ako si nervovala... Pozri koľko ľudí ti v priebehu pár hodín napísalo svoj názor že v tom nie si! Skús sa nejako zrelaxovať- masáž od partnera, horúci kúpeľ s éterickými olejmi alebo niečo podobné. Ak ti to pomôže, najdi si nejakú prácu /čítanie knihy/ pri čom na to nebudeš myslieť!
Zas a opäť - nie si prvá ani poslená :)) Ale všetko bude v poriadku- uvidíš! Držím palce a určite nie som jediná :))

potrebujem pomoc !

BOZE...TO LEN DUFAM ZE NEJSOM... :,( ALE TAK NECHAPE POTOM TIE BOLESTI A TAKE VECI A TO ZE MI UZ TYZDEN MESKAJU KRAMY...ASI SA ZBLAZNIM OD STRESOV....TO JE STRASNE TIE POCITY...TO ANI NEMAM SANCU DOSTAT KRAMY KED SA TAKTO STRESUJEM..SAK MNA CELY DEN BOLI BRUCHO JAK KEBY SOM MALA TREMU A STALE MYSLIM NATO CI SOM ABO NIE... :,(

mengele

Nie si tehotna .... hlavne sa ukludni, ked chces istotu 150 Sk hocijaky tehotensky test tvoje obavy vyvrati ...Krcok maternice je citlivy aj pred menzesom ... Daj si ubuprofen, urob si caj, zabal sa do deky, zapni TV a dobre sa vyspi ...

potrebujem pomoc !

myslis ze nejsom>???ale ja mam take blbe pocity stale v podbrusku...vcera ked som si sadla tak ma uplne bolel krcok maternice...a mam pocit ze som ho mala akokeby nizsie posunuty...nechapem to...takze ked som po tom mala kramy raz tak teda nemozem byt tehotna..ze??

mengele

Je moznos urobit si test tehotensky, ale podla toho co pises, pochybujem ze bydes tehotna ... Mal som partnerku ktorej to meskalo 3 tyzdne .. takze v pohode .... bud v klude ...