Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?

cakra

silvus,,aj ja by som mala zaujem pokial este mas alebo vies zohnat tie pirule co ponukas,,,sa my ozvi teda na coky77@azet.sk,,,diky

keituskaaaa

Ja poznam Therm line II.u nas ho ani moc nemaju,kupujem ho na e-bay,kamoska to berie a troska aj cvici a vysledky fakt ma.Je to cisto na baze L-karnitin,kofein a bylinky ako zeleny caj.Len sa chcem spytat,je normalne ze potom citim ako sa mi potia ruky a nohy?A taky zvlastny pocit vo vnutri v zaludku,..kamoska to nemavala.Pokial viem,tak nemam nic so srdcom..poradi niekto?RNG?

slzicenka

neuzivajte ziadne tabl.na chudnutie je to blbost,zbytocne vyhodene peniazky...upravte si stravu,pravidelne papkajte a v mensich davkach...tabl.mozno pomozu na 3,4 kila a ak ich prestane uzivat priberiete viac ako ste zhodili...

anka

ahojte

čitam vaše prispevky a zaujam ma pripravok na chudnutie 7-phenylstack- kto ma dobre vysledky na tieto lieky a da sa vobec schudnut??? uživala som LIPOXAL alee nič moc tak napište kto par kil zhodil papa anka

?!?

ahojte,chystám sa do mesta kúpiť si spalovač a neviem sa rozhodnúť,či Lipoxal extreme,alebo Stacker-7Phenystack.Co vy na to,ktorý je účinnejší?Poradte mi,nemám skúsenosti s ani jednym.Dakujem.

ikuska

ja by som si nic nekupovala z intenrnetu aleob volnopredaj bud v lekarni alebo inde...zabehni do nejakeho fitka kup si l karnitin aleb spalovac tukov ale aj pri tom sa musis hybat