Chcela by som si kupit nejake lieky na chudnutie. Je ich tak vela, ze si neviem vybrat. Vie mi niekto poradiť. Chcela by som vediet o tych, ktore aspon trochu pomahaju.
Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?
Ja mam 7-Phenylstack odskusany, mozem potvrdit je naozaj dobry. Za mesiac som schudla 4,3 kg.
silvus,,aj ja by som mala zaujem pokial este mas alebo vies zohnat tie pirule co ponukas,,,sa my ozvi teda na coky77@azet.sk,,,diky
spalovace tukov pomahaju
Ja poznam Therm line II.u nas ho ani moc nemaju,kupujem ho na e-bay,kamoska to berie a troska aj cvici a vysledky fakt ma.Je to cisto na baze L-karnitin,kofein a bylinky ako zeleny caj.Len sa chcem spytat,je normalne ze potom citim ako sa mi potia ruky a nohy?A taky zvlastny pocit vo vnutri v zaludku,..kamoska to nemavala.Pokial viem,tak nemam nic so srdcom..poradi niekto?RNG?
ahojte,chystám sa do mesta kúpiť si spalovač a neviem sa rozhodnúť,či Lipoxal extreme,alebo Stacker-7Phenystack.Co vy na to,ktorý je účinnejší?Poradte mi,nemám skúsenosti s ani jednym.Dakujem.
ja by som si nic nekupovala z intenrnetu aleob volnopredaj bud v lekarni alebo inde...zabehni do nejakeho fitka kup si l karnitin aleb spalovac tukov ale aj pri tom sa musis hybat
Lieky na chudnutie nie sú nijaké dobré ani náplaste. Namastíte vrecká výrobcovi za šikovný reklamný trik. Najlepší na chudnutie je liek s názvom šport. Môže byť hocijaký, hlavné je, že sa hýbete.