Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?

cakra

silvus,,aj ja by som mala zaujem pokial este mas alebo vies zohnat tie pirule co ponukas,,,sa my ozvi teda na coky77@azet.sk,,,diky

keituskaaaa

Ja poznam Therm line II.u nas ho ani moc nemaju,kupujem ho na e-bay,kamoska to berie a troska aj cvici a vysledky fakt ma.Je to cisto na baze L-karnitin,kofein a bylinky ako zeleny caj.Len sa chcem spytat,je normalne ze potom citim ako sa mi potia ruky a nohy?A taky zvlastny pocit vo vnutri v zaludku,..kamoska to nemavala.Pokial viem,tak nemam nic so srdcom..poradi niekto?RNG?

slzicenka

neuzivajte ziadne tabl.na chudnutie je to blbost,zbytocne vyhodene peniazky...upravte si stravu,pravidelne papkajte a v mensich davkach...tabl.mozno pomozu na 3,4 kila a ak ich prestane uzivat priberiete viac ako ste zhodili...

anka

ahojte

čitam vaše prispevky a zaujam ma pripravok na chudnutie 7-phenylstack- kto ma dobre vysledky na tieto lieky a da sa vobec schudnut??? uživala som LIPOXAL alee nič moc tak napište kto par kil zhodil papa anka

?!?

ahojte,chystám sa do mesta kúpiť si spalovač a neviem sa rozhodnúť,či Lipoxal extreme,alebo Stacker-7Phenystack.Co vy na to,ktorý je účinnejší?Poradte mi,nemám skúsenosti s ani jednym.Dakujem.

ikuska

ja by som si nic nekupovala z intenrnetu aleob volnopredaj bud v lekarni alebo inde...zabehni do nejakeho fitka kup si l karnitin aleb spalovac tukov ale aj pri tom sa musis hybat

monica gazpio

Lieky na chudnutie nie sú nijaké dobré ani náplaste. Namastíte vrecká výrobcovi za šikovný reklamný trik. Najlepší na chudnutie je liek s názvom šport. Môže byť hocijaký, hlavné je, že sa hýbete.