Zdravim.
Mám taký problém, že keď jem a dukusnem, vždy mi pukne v pravej časti sánky, trvá to už asi 3-4 roky.. mám trochu obavy, pretože to isté pukanie sa začalo prejavovať asi pred 3 mesiacmi aj v ľavej časti.. mal by som s tým ísť k lekárovi? bojím sa toho čo bude potom nasledovať:(
za odpovede vopred ďakujem...
Pukanie v sánke
tiez sa mi zacal tento problem par dni dozadu, odvtedy pravidelne ked jem, zivam aj pohybujem celustou ( sankou)zlava do prava tak mi puka bud na obidvoch stranach alebo len na jednej z dvoch...ale zas pravidelne uz aspon 10 rokov mi puka v kolenach ..moze to mat nieco spolu spolocne? ze sa mi to pukanie rozsirilo na ine casti tela? ...inac mam 22 rokov , neni to nejak skoro mat taketo problemy?
ahojte...no mne tiez roky "len" pukalo v sanke potom prislo k tomu ze som otvorila usta na 2 cm normalne sa ma na 3,5-4cm.takto som na tom bola dlho.ale potom zrazu z jedneho dna na druhy som neotvorila usta a nepreslo mi to ani po par dnoch takze nakoniec som isla do ba na operaciu lebo sa s tym muselo nieco robit.teraz usta otvorim aj ked si myslim ze to uz nikdy nebide stopercentne mavam este obcas neprijemne pocity v oblasti klbov prip.bolest obcas ale aj tak je to lepsie ako to peklo ked som usta neotvorila...takze to netreba podcenovat ak citite ze nieco nie je v poriadku...
ja som bola s tym u doktora a mi povedal ze s tym sa neda nic robit, ze bud mi to prestane alebo to budem mat do konca zivota. Hlavne si mam sanku setrit ked ma bolela.
Ja som to mala tento problem tiez.
Ukazalo sa, ze som mala pod zubom lozisko.Zub ma nebolel,ale musel von.Odvtedy mam pokoj.Som rada, lebo to pukanie bolo dost bolestive.
sorry, ak chybaju na celusti:-)a sanka je pretazena
pukanie v sanke sa moze objavit, ak vam chybaju zuby na sanke a sanka je pretazena/nie je rovnomerne vyvaznena pri hryzeni/
Urcite choj za doktorom. Take pukanie v sanke je normalne, ale iba vtedy ked neni pravidelne. To sposobuje napr, zaklezanie atd. Ak je vsak trvale, moze to byt problem napr, aj zo vstrebavanim vapnika ktory okrem ineho podporuje aj ohybnost kosti....a to je problem.....Tak choj za doktorom