ahojte,mam priatela uz 2 aj pol roka a mojmu partnerovi sa pacia aj ine zeny okrem mna,a priam mu to robi dobre ak maju oneho zaujem,ak niektora ide po nom tak priatel ju nedokaze odbit aj ked je dotierava,je to normalne?alebo sa mam bat ze nie som prenejho mozno ta prava...
partnera pritahuju ine zeny:(
Po mne idu tiez chlapi, ked sa dakde zjavim, mam proste taku auru okolo seba alebo co :) Ale ja im jasne poviem, ze mam frajera a casto sa aj skamosime, aj chodime sem-tam pokecat... Moj drahy robil kedysi ziarlivostne sceny, ale ja sa nenecham vydierat - nic zle nerobim, tak nevidim dovod, preco by som mala ozeliet kontakt s prijemnym clovekom, len preto, ze moj partner ma zrejme problem so svojou sebaistotou. Pochopil a zmieril sa.
Pokial vsak tvoj frajo zapoji aj dotyky, pripadne nejake dvojzmyselne esemesky, to uz je uuuplne ina vec.
Je to len chlap priroda to tak zariadila je to len sebapud zachovania nasej existencie. Preto sme taky aky sme my za to nemozme. Ale neurob mu ziarlivu scenu, pretoze to je to najhorsie co by si spravila ak ti to moc vadi tak sa v klude snim o tom porozpravaj a ked to nepochopi tak potom je to ten typ muza, ktory si rad uziva.
Buesa je dolezite, ako sa citis ked ste spolu von. Ak da kockam okolo signal, ze ma teba a nic nezmozu tak by som sa netrapila, ale ak ste spolu a pritom ho ine okato balia a priamo pred tebou a tvoj partner ich nezastavi tak ozaj pre teba nie je ten pravy a nevazi si co v tebe ma...
pre beusa - no je to dosť ťažké ak mam pravdu povedať.. treba sa ovladať. ale aj ja niekedy vybuchnem a spravím mu scénu, aj ked za nič nemože hehe O:-)
tak podla mna on potrebuje mat okolo seba dievcata...bolo to tak aj predym nez s tebou nechodil a teraz je mu tazko sa toho vzdat citi sa tak dobre ked onho prejavuju zaujem ine...ale podla mna sa nemas coho obavat..
sesese a nevies nahodou recept na neziarlivost?:)
moj chlapec sa tiež sem tam pozrie na druhu a povie či je pekna alebo nie. po nom ide každá.... čo ma tiež dosť štve. ale za to mu verím. sme spolu dva roky a vieme, že sme presne tie dve polovičky, ktoré sa hladali.
ak robí to čo robí, nie je to v tebe ale v nom, asi bude "casanova", správny výraz sem dať nemôžem!
jedna vec je že sa mu páčia druhé ženy, to je ok, pokial sa kukne. ale ak ťa s nimi podvádza, tak by si mu mala dať zbohom...