Ako z neho nezosaliet?

Príspevok v téme: Ako z neho nezosaliet?
beathe

Mozno sem tato tema nepatri,ale nemam koho ineho sa spytat.Mam kamaratku, asi najlepsiu.Kamaratime sa uz roky aj s mojou sestrou.Stalo sa to, ze jej priatel s ktorym chodi uz dva roky ma stale balil, az som podlahla. udrzujeme spolu tajny vztah uz pol roka. Vlastne je to vsetko len o sexe. Vycitky svedomia ma uz davno presli, dokonca som sa donho zalubila, mam ho rada, aj on mna. ja snim ale byt nemozem. Uz len koli nej a koli okoliu. Chcem stym prestat, ale neda sa. Vzdy ma k nemu nieco prtiahne spat. Stale sa dookola pred vsetkymi pretvarovat ma nebavi. Som s kamoskou skoro kazdy druhy den, navstevujeme sa. Oni byvaju spolu. ako sa mam od neho odputat? Viem, ze to nie je spravne ale pritahujeme sa.. Ako dalej?

stanley

a vies preco sa to lolite22 nestalo? lebo neni drbla na hlavu tak jak vacsina tejto drblej populacie. nekedy je lepsie uprednostnit rozum pred citom vies.

filipbb

lolita22 DIEVCA TY SA UVEDOM! NIKOHO FAKT NEURAZAJ, TO SA MOZE STAT HOCIKOMU! A BEATHE NECH TO VYRIESIS AKOKOLVEK, VZDY SI STOJ ZA SVOJIM NAZOROM. ZAZIL SOM NIECO PODOBNE, LAHKO SA VRAVI TYM, CO O TOM PRD VEDIA. VTEDY SOM DAL PREDNOST PRIATELKE A DOPADLO TO TAK, ZE SME SA ROZVIEDLI UZ KED BOL NA SVETE NAS SYN. TA DRUHA ODISLA DO ZAHRANICIA A VIAC O NEJ NEVIEM. SOM SAM, ROZVEDENY A VZDY TU BUDE OTAZKA, CO BY SA STALO KEBY SOM SI VYBRAL TU DRUHU? BEATHE DRZIM PALCE!

stanley

beathe prajem si aby si stratila tu kamaratku .. nie preto ze by som chcel tebe zle ale preto ze tej kamaratke chcem dobre ..

lolita22

A ON JE TAKY K***** ZE AZ!!! CHUDACIK TA DIEVCINA - mozno ho miluje co to pre nu znamena preboha, ked takto za jej chrbtom spavate vy kurvosi!!! boze az som sa rozplakala nad tym ako z toho vyjde ona, urcite sa to raz dozvie a vtedy och... dufam ze neskonci na psychiatrii a ze je silna povaha! A CO TY ??? CO TU VYPISKUJES TO TA MA AKO KAZDY LUTTOVAT V AKEJ SI ,, CHUDACSKEJ SIUACII,,!!!

alina

s tym ze nikoho nepodvadzas sa mylis, lebo ty podvadzas svoju najlepsiu kamaratku.. a mam z toho taky pocit, ze pre teba je na prvom mieste skor ten chalan ako ona. Vazne by si mala s tym nieco robit, to je uz tvoja vec ako sa rozhodnes, ale hlavne jej uz neklam.. a rozpravala si sa s tym chalanom ako to on berie? ako berie teba a ako berie svoju priatelku?

beathe

Chcel ma od zaciatku, co sme sa poznali. Ja jeho nie, ani sa mi nepacil. Prislo to az casom a samo od seba. Nema dalsie styri frajerky, pretoze snou zije, byvaju spolu tak kedy by asi stihal dalsie tri? ja nanho neziarlim, aj ked obcas mi par veci vadi.Ja nikoho nemam, som single mozno preto nemam vycitky ze niekoho podvadzam. Nechcem aby sa spolu rozisli, ona je na nom zavisla. Ale bojim sa, ze zacinam byt aj ja..

stanley

cica uz si to secko komplet dojebala najvac jak sa len dalo .. ja by som to kamosovi nikdy nespravil, uz som mal tu moznost a nespravil som .. ked jej povies ze ju takto ojebavas tak ta velmi rychlo posle niekam .. sory ale ten chlapec s ktorym chodis je pekny idiot a uz len koli tomu ze svoju holku takto podjebava by som snim na tvojom miste nist nemal .. mozno to iste roby aj stebou a mozno ma 4 holky naraz ..
fakt nechapem takych ludi jak ty