Mozno sem tato tema nepatri,ale nemam koho ineho sa spytat.Mam kamaratku, asi najlepsiu.Kamaratime sa uz roky aj s mojou sestrou.Stalo sa to, ze jej priatel s ktorym chodi uz dva roky ma stale balil, az som podlahla. udrzujeme spolu tajny vztah uz pol roka. Vlastne je to vsetko len o sexe. Vycitky svedomia ma uz davno presli, dokonca som sa donho zalubila, mam ho rada, aj on mna. ja snim ale byt nemozem. Uz len koli nej a koli okoliu. Chcem stym prestat, ale neda sa. Vzdy ma k nemu nieco prtiahne spat. Stale sa dookola pred vsetkymi pretvarovat ma nebavi. Som s kamoskou skoro kazdy druhy den, navstevujeme sa. Oni byvaju spolu. ako sa mam od neho odputat? Viem, ze to nie je spravne ale pritahujeme sa.. Ako dalej?
Ako z neho nezosaliet?
uplne suhlasim s lolitou22 a filipkou,,,,mate total pravdu
preto nema ziadne osobne naj kamosky, he
lolita22 ale ved mozno tato cesta je ta jej. a prestante sa vsetky hrat na naj kamosky az za hrob! Kolke z vas nevedia o polke veci o svojich kamaratkach a o veciach ktore vam taja aby vam neublizili. Doveruj, ale preveruj :)
filipka ty si teda fakt jedinec!!! Kolko mas 14.r???
nech si najde svoju vlastnu cestu a nezasahuje do inej
Citam si vsetky prispevky a kazdy ma v niecom z vas pravdu. A ak clovek po niekom tuzi a nemoze prestat nie je urcite bezcharakterny! Je skor zmatany zo svojich citov.Myslite ze beathe to urobila naschval ked sa snim dala dokopy? Isto to neplanovala a prislo to ako blesk :) Mozno to ako blesk aj skonci. Len nikoho nekritizujte a neopovrhujte nim len preto ze chce zit :)
uplne si to vystihla
´Moze sa to stat kazdemu´?! NIE! Stane sa to len bezcharakternym egoistickym slabym polutovaniahodnym jedincom.
Filip - stalo sa ti to preto, lebo si to, co som uviedla vyssie a prave preto ta aj odkopla zena, hoci to muselo byt pre nu tazke, ked mate dieta. A vidno, ze si sa nepoucil, neuvedomil si si zvratenost svojich postojov a prave preto , ze si sa este od vtedy neposunul ani o krocik, nemas velku nadej, ze prezijes cisty laskou naplneny vztah.
Beatka, lutujem ta, skor ci neskor ti dojde, co robis - mozno vtedy, ked sa ti to vrati. :(
Najviac mi je luto toho, ze si to tu citaju mladi ludia a taketo zvratene nazory mozu zacat povazovat za ´bezne´ a cesta k dusevnej vyrovnanosti sa im zbytocne predlzi...
suhlasim s tebou chova sa ako bezcharakterne prasa , to mu nestaci jedna zena ? nezijeme v zemi kde by bola odsuhlasena polygamia a ty tiez nemas charakter ak si s nim, vsimni si prispevok lolity , ja ju lutujem uz teraz ako s nou zaobchadzate a tiez dufam ze ssa to nikdy nedozvie ako keby mala trpiet a ty sa s nou nestretavaj, ved to uz nie je tvoja kamoska, vymysli si dovod ale nechaj ju napokoji nech si radsej mysli nieco ine ako keby mala zitit ze spís s jej chalanom, to teda je fakt padnute na hlavu
neviem, ci ten vztah medzi tebou a tou holkou mozes vobec este nazyvat kamaratstvom. Najlepsi kamarat je ten, ktory nas nikdy nezradi a vzdy bude stat pri nas, aj v tom najhorsom. Ak ako pises - si s tym chlapcom viac menej kvoli sexu - je to od teba dost sebecke. Ak by mne toto urobila kamoska, asi by som jej to do smrti neodpustila a nenavidela ju. Pravda skor alebo neskor vyjde najavo a cim skor sa to dozvie, tym to bude pre tu holku lepsie. Tiez sa cudujem tomu chalanovi, chova sa ako bezcharakterne prasa..