Prosim vas potrebujem poradit ako sa zbavit čo najrychlejsie nadchy:(... strasne ma boli hlava a nos :(.. co vam najviac zabera na nadchu okrem cajikovania?:)
Nádcha
nadcha moze byt z alergie, z virusov alebo z bakterii
Na alergie je quercitin, bromelain, vitamin C a dumbier.
Na virusy antiviralne doplnky, najsilnejsi je chaparal, ale aj echinacea, baza a astragalus su velmi dobre.
Na bakterie pomaha roztok GSE do nosa aj pit a koloidna strieborna voda do nosa.
udia joj vete co mi sibne us od štvrtku (dneska je utorok)... mam nadchu kaslem soplim a dost na mne pocut ze som nachladena a no to by nic nebolo ale my mame ist ako z nasho suboru do plzne na festival a nasa vduca povedala ze ked sa do stredy neuzdravim cize zajtra nepojdem stvrtok do plzne ze da ekoho ineho a ja strastn ecem ist :(.... co mam robit ludia dajake domace recepty by bli najlepsie PROSÍM .... pomozte mi ...
Na alergie a nadchy je vyborný kombuchový čaj. Môzem odporucit. Berem ju dlhsi cas a nemam ani alergie a ani kasle a zapal priedusiek. Moja mamka prezila rakovinu v pokrocilom stadiu pomocou kombuchy.Je to vyborne aj pre astmatikov ,cukrovkarov . onkologickym pacientom . Mozem vám ponuknut kombucha balicek so vsetkym ci ze kombucha ,brozurka , caje ,navod na vyrobu . za 215 sk uz aj s postonym . Balne neuctujem. Te.č 0905 700 401 Piste mi prosim len na email . Dakujem
aha .... mno oka a cize to zabera na 100% :D:D?....... mno skusim potom dam vedet ako to pomohlo
lucia nieeee.Cibulu si dam na chleba s maslom a trosku posolim a cesnak trebars v podobe cesnakovych langosov, cesnakovej polievky.
agina : a to treba dajak rozmieat abo nieco take ?
mne pomaha cibula a cesnak.To mam hned prazdny nos.
Lucia pri takychto problemoch si dam solmucol a behom par minut mi hlieny ustupia...
ludia mi porade o 2 dni mam vystupenie a mam zapchaty nos ako spevt budem v pohide len moj nos ako ze sorry ale to sa neda dychat ... mohli by ste mi poradi ako sa cim skor vyliecit? ...