Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prečo ja??????

max5

hmmm..take normalne ochlpenie ok, ale nadpriemerne..asi nie :) napriklad chlpaty muzsky chrbat..to je hroza..to sa mi fakt nepaci. bratranec mojho priatela ma tento problem, a chodi si to ku kozmeticke strhavat voskom (ja by som umrela od bolesti..cely chrbat..)a potom mu vyjdu na povrch este take vyrazky jak hrom..ma citlivu kozu..tak si chudak nepomoze, bud chlpaty alebo vyhadzany...jak nam je dobre s 3 chlpkami nad perou :)))

luci413

max5: prave z toho vsetkeho co si vymenovala...
nikdy som sa o tych tmavych chlkoch na mojom tele nerozpravala s mamou, ale asi uz bude ozaj nacase :(

luci413

mala som len jedneho, nenaznacoval nic o tych fuzikoch, ale aj tak vzdy ked som sa nanho na svetle pozerala tak som sa tomu snazila vyhybat, nech si to neuvedomi :( ale ani ostatni v okoli na to nijak nenarazaju. pochybujem, ze si to nevsimli, lebo su fakt ale fakt velmi vidno(aj na fotkach, preto sa nerada fotim, a este viac z blizka)

ach

max5 to mas teda podareneho priatela
mne môj len povedal,ze mi rastu fuzky a medzi prsiami tiez,ale nic viac nepovedal ci mu to vadi alebo nie,este sa ho na to asi opytam. ved on je tiez chlpatucky,a mne sa to velmi paci,tak preco nie aj ja :))

max5

luci, ale strach z coho??ze budu tmavsie?ze ich bude viac? ten pocet neviem, ci zavisi od vytrhavania..ale tmavsie nebudu, budu rovnake..dlho budu rovnake a mozno po roku zacnu byt svetlejsie a jemnejsie..ale ta doba bude asi individualna

ach

ja sa tiez bojim ci to nebude horsie,ale nebudem chodit ako opicka,tak to radsej vytrham a uvidim.
moc ste mi pomohli,aspon viem ze niesom sama a je nas urcite este viac.
este by ma zaujimalo co na vase ochlpenie hovoria vasi chalani,ci im to vadi

max5

hej, skus veet, ze co to spravi:) nie preboha..nie su tvrde ako muzske :)oni ich maju prave preto take tvrde, ze ich stale holia:) aspon teda,..moje chlpky neboli vobec tvrde, aj ked boli kratucke, ale opakujem - nemala som ich tak vela. cely zivot som sa o to nezaujimala, len raz som ich narychlo musela oholit, lebo sa tocil jeden zaber a bolo mi taktne naznacene, ze to nevyzera dobre na kamere :)))no a potom samozrejme priatel...ze ci mi vyhovuje vyzerat ako chlap...no nie je mily???:)))

luci413

a nebude to este horsie? aj ked u mna to uz asi nemoze byt ani horsie :D ale to clovek nikdy nevie... uz 2roky sa odhodlavam nieco s tym spravit, ale strach je silnejsi :(

max5

ako to myslis, ze nesadne? ze nebudes spokojna? no tie chlpky voskom vytrhnes, urcite, cize s efektom budes spokojna. dorastu..to je jasne, ale bude im to dlhsie trvat a po case budu aj jemnejsie (po case, tym myslim..po dlhsom casovom obdobi, ked ich vytrhavas voskom..tak asi rok) ja viem, je to krute, ale mas na vyber a)alebo s tym neurobis nic b)alebo s tym nieco skusis urobit, vyskusas 1x, ked ti to bude vadit-ten vosk, tak si ich nechas dorast a bude to ako pred tym:)