pomoc mozem byt tehotna:(

Príspevok v téme: pomoc mozem byt tehotna:(
n....

ahojte strasne sa bojim ze som tehotna:(:(... spavam s priatelom ...a raz sme isli bez ochrany... teda to nebol ani sex.. len raz ho mal vo mne cely!!!(teda ho nedorazil uplne) ale polku penisu mal vo mne a to ze sa spravil ale nie do mna lae na vagunu:)ale mohol aj predtym mat tie kvapky lasky... tada to by bolo uz vo mne...ale celi penis do mna nedal (len raz).... a ece ze sex bol hned ako mi skkoncili krami(cize mohla by som sa spolahnut na plodne a neplodne dni??)... moc by som sa nebala ale mam aj take divne sny co s tym suvisia .... tak dajte vediet ci je to len plany poplach a vase nazory

addka

Ahojky, ja si myslím, že môžeš byť tehotná my sme to tiež tak skúšali, rôzne bez ochrany, nikdy sa neurobil do mňa, bola som spokojná a takto sme to robili stále a nakoniec som otehotnela, nejaké spermie sa vraj nachádzajú aj v predejakulačnej tekutine, skús test alebo len vyčkaj......

D_nika

sny su sposobene psychikou a ked sa nad tym velmi zamyslas, tak preto sa ti o tom aj sniva. kup si babytest (75,- cca za 2) a uvidis :) mozes ho pouzit uz par dni po styku :) good luck

lolita22

presne ako to opisujes aj mne sa to stalo po menzese pol zasunul a vystriekal sa na mna vonku, nemyslim ze by si bola tehotna, ja som sa ani nebala vtedy, no ak mas strach tak si kup teh.test(no nemyslim si) a tie sny? su to len sny:)

blabla

ahoj, podla mna najlepsie bude, ak si kupis tehotensky test.zazila som to aj ja a myslim si, ze bat sa nemusis, ale istota je istota....

krisha

sny mas z toho, ze stale na to myslis. Mas aj nejake naozajstne dovody na paniku? Napr.meska ti menzes? Ak sa do teba nespravil, tak nemozes byt tehotna a to ze ti ho tam na chvilu dal? Ja sa chranim len prusovanou sulozou, obcas kondomom, pretoze zo zdravot. dovodov nemozem brat antiku a tehotna nie som. Takze nestresuj a ak chces mat jasno kup si tehot. test alebo behni gynek.