Dobry den,
mam jeden chulostivy problem, bol som na velkej potrebe,
utrel som si zadok toaletnym papierom a pozeram na papieri
je krv, dalej utriem a zase krv...
Z coho to moze byt ?
Co s tym ?
Dakujem
Krv pri stolici
presne tak,nepodcenuj to,nemusi to byt rakovina ale aj zlata zila ahemoroidy su dost vazna vec i ked ludia sa tomu smeju...pisem z vlastnej skusenosti a viem o com pisem...tiez sa s toho dostavam,ale ja uz mam 2stupen,lebo lelari ma stale odhanali atd.az to dopadlo tak ze som v kuse tyzden krvacala i 5x denne.Aj tak to lekarovi nestacilo tak som musela vymenit lekara...staci preliecit a bude zase ok.ja chvala bohu uz som dlho nekrvacala a citim sa uz velmi dobre len to nechcem zakriknut,lebo toto vyzaduje tiez uz urcitu disciplinu a prisnu dietu...ale ty ked pojdes hned v zaciatkoch mozno to bude lepsie.Nepodcenuj to...vela stastia...
no pozri ja mam tento problem stale..pravdepodobne ide o zlatu zilu..da sa to pomerne lahko liiecit ale nevyhnutne musis zajst k doktorovi,aby ti predpisal bud krem alebo aj tabletky..on ti lepsie poradi..ale fakt to nepodcenuj a zajdi k nemu lebo krvacanie z konecnika moze byt v najhorsom pripade aj prejavom rakoviny hrubeho creva
no tak to je tazko povedat mozno mas len podrazdeny zvierac ale ak to neprestane alebo sa to bude opakovat rozhodne zajdi za lekarom