Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krv pri stolici

palko4444

takze po prve treba zistit aka to je krv!je tmavo cervena alebo svetlo cervena???ak je tmavo cervena tak je to natravena krv a pricinou mozu byt vredy zaludka,HČ!ak je to cerstva svetlo cervena krv moze ist o hemeroidy!liecba: maste,nepotlacat stolicu,nesediet na chladnom prostredi!

dandyn

No zatial som u doktora nebol, mama mi dala nejaku mast na hemoroidy a dnes jak som bol na zachode tak uz nebola pri solici krv.

lolololo

dandyn: konecnik je to co si vytieras po stolici:) a ako som pisal ja po stolici nachadzam sem tam krv na papieri tak trozku ako 2 kvapky alebo neviem ako to napisat a nie vzdy, ale zajdi za doktorom no mozno daco mas a ti zistia

dandyn

zatial som u lekara nebol, no teraz ma trapi zapcha, stale ma nuti ist na zachod a nic, neviem sa vyprazdnit. Ale krv netecie, predtym ked som si utrel zadok mal som kus krv na papieri aj ked som nic "nevykakal". A mam pocit takeej strasne ale strasne slabej bolesti brucha.

[zruseny12]

prave,ze sa nevyznas,ja som tiez krvacala ked som isla na zachod...a nevedela som presne,ako to je,najlepsie je ist k lekarovi a budes mudrejsi...

dandyn

Hm, no asi zajdem niekedy k lekarovi, ale mne nekrvaca z konecnika, ale "zo zadku" pri stolici, sice neviem ci je to to iste, ked tu pisete niektori o konecniku.. moc sa v tom nevyznam.

lolololo

ja mam takyto problem uz dlho a nic som s tym nerobil a mam aj 3 krat priemer stolicu za den a obcas take slabe bolesti brucha..
zasiel som ku gastroetropologovi ci ako sa to vola:)
z krvi nezistili nic, pozerali mi tou trubicou konecnik az 50 cm a nezistili nic, len mi kazal kupit volaco a jest viac vlakniny...

mengele

Ahoj,
mal som tento problem, ak mozem poradit, pomohlo mi na rano konzumovat ovsene vlocky s mliekom a grankom koli chuti .. takto budes mat makku stolicu, a zvieracom velmi pomozes .. Ja som to odchytil este v zaciatocnom stadiu, takze som k lekarovi nemusel a odvtedy problemi nemam, ale pre istotu kazde rano konzumujem ovsene vlocky ... :-)