ziarliiim

Príspevok v téme: ziarliiim
eviak

na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!

tia

Peto BA. Máš pravdu. Veď keď partner ťa chce podviesť tak to spraví tak či tak. Je to od charakteru človeka. Bohužial málo je chlapov s charakterom

peto BA

baby, ked je zena zdravo ziarliva, je to zlate, ale ked to prehana je to na nevydrzanie.. Ziarlivostou si aj tak nic nepomozete, z toho su len nervy a myslite stale na blbosti, ze co asi mozme robit...

eviak

sii, ale aj v tom mas pravdu, ja som tiez jedneho nechala (aj) preto.. ale trochu ziarlivosti by mi mohol dopriat, aby som nemala pocit, ze som mu uplne volna..

tictac

jeeej sranda :)))
aj moj sa mi vysmieva, ked ho chcem vyprovokovat aby ziarlil.... oni to maju asi dohodnute, ci co? :)

sii

budte radi ze mate chalanov ktori na vas neziarlia (a ked tak zdravo) lebo ziarlivec toje to najhorsie co sa vam moze stat, hovorim z vlastnej skusensti. Nenavidim ziarlivcov su to hovada.

tia

Niekedy si poviem: "nemalo by to byť naopak?" on by mal žiarliť a nie ja. Niekedy doslova naschval mu niečo poviem aby žiarlil a on sa len zasmeje, lebo vie, že trepem

sii

ziarlivost je dobra vec kym nie je chorobna. Kazdy ziarli (zdravo), ked toho druheho lubi. Ja tiez ziarlim ale tak zdravo a moj priatel vie presne kedy ziarlim a potom si zo mna utahuje. hmm...