na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!
ziarliiim
presne tak. radsej neverim na 100 %, niesom naivna...
viete ja sa držím tejto vety: dôveruj ale preveruj
po roku a pol? to vôbec nezáleži aká je to doba.. Kríza môže prísť kedykoľvek
U niekoho je to kriza vo vztahu, u niekoho choroba-potreba si nieco dokazovat. Ja som tiez kedysi povyvadzal blbosti, ale teraz by som to uz neurobil. Viem o co som prisiel a ze to nema zmysel.
ja som svojho priatela tiez podvadzala ale ja som to robila strucu lebo ziarlil jak nenormalny aj ked som si bola kupit zuvacku pri chlapovi no a potom som to uz vzdala a robila to umyselne, ked uz ziarlil tak nech mal na co ha. Vacsinou je nevera znakom toho ze ti vo vztahu nieco chyba alebo nieco vadi. Teda aspon v mojich pripadoch to tak bolo. Teraz som zalubena nic mi nechyba a som stastna na neveru nepomyslim ani v nocnej more :))
Ok, to berem, že niektoré holky sú také isté.. Len nechápem, prečo to robia, keď majú svojich partnerov/partnerky. Potrebuje si niečo dokázať?? Že môže ich mať viac?? Alebo čo vlastne?? Nevera mi pripadá ako nejaký trend v móde.. Čo vlastne hľadá chlap, ktorý ma peknú, dobrú a šikovnú holku?? ČO mu chýba?? ja nerozumiem.. človek si neváži to dobré čo je vedľa neho a keď o to príde, tak potom ho to možno mrzí
nieco na tom je, ale ani vy nieste svate. S kym by sme vas potom podvadzali...