vypadávanie vlasov po vysadení hak

jaja

mne už keby aj neviem akú chceli predpísať, bála by som sa tie hormony jesť, dosť ma to poznačilo... dakujem neprosím...

pomoc,

belara je fajn, mam ju vyse 2 rokov, ale diane som brala pomedzi to 3 mesiace..navaly tepla, naliata vodou, zle travenie, nalada otras...a 8kg...belaru chcem sobrat v piatok a dat si pauzu, len sa bojim ako zaberiem...viem, niekomu sadne , niekomu nie, ale tak nech to menia za inu ked nesadne a nie preto, ze tato je najdrahsia, tuto´ti necham

jaja

dúfam že si tú lekárku zmenila??? proste ani oni sami asi nemajú naštudované pre-proti hak, alebo nechcú mať, len nech zarobia!!! mne predpísal bellaru štýlom- táto sa dobre znáša- a ked mi spôsobila nedostatok železa (čo mi povedali až v lekárni), tak mi ju predpísal na dalšie 3 mesiace, lebo si to nepriznal, a potom som prežila to peklo!!! normálne sa mi zhnusil ten môj bývalý gyn.tebe čo spôsobila tá hak??? a ako dlho to neberieš?

pomoc,

a na mna kukala ..ze pribrala? z diane? vela jes....blbost...som jedla menej,sportovala a pribrala som 8kg za dva mesiace...a zle mi bolo asi ako tebe s belarou...a ked som sa jej pytala, aka jesanca ze by som bola s HAK tehotna tak povedala: ale ved nik ti nebrani chranit sa este niecim inym:)

jaja

vieš čo v tomto sú sorry za výraz ale- pokrytci- lebo napr. môj bývalý gynekolog, ked som mu povedala, že hak mi spôsobuje zníženie chuti na sex, tak na mna kukal ako na zjavenie, a chcel ma poslať na hormonálne testy, a popritom to majú v nežiad. účinkoch. podla mna sa nežiadúce účinky hak podceňujú, a že aj lekármi, kt. to predpisujú, tak to je smutné a na poplach bijúce!!!:-(( ale biznis je biznis!

pomoc,

presne...a vsak by sli proti sebe, mam pocit ze to predpisuju aj 13kam len kvoli provizii....mne sadli jedny, jedny nie, ale aj tak sa stvarila doktorka neveriacky, ked som jej povedala ze mi bolo z Diane zle..neveri, ze to nebolo z toho( balara mi sadl, viem jaja ze tebe nie, ale je to individualne a princim chovania sa lekarov ten isty)

jaja

lebo tam na a.com, mi ked som užívala hak, povedal, že tie nežiadúce účinky sú z hak, a ked som vysadila, a napísala som tie isté nežiad. účinky, tak napísal, že to nemôže byť z hak!!! proste nedopustia na to svinstvo, a klamúú!!!! na letáku b- vitamínov som čítala, že by sa mali užívať, led žena berie hak, lebo hak ochudobňuje o tieto vitamíny... a ZIADNY GYNEKOLOG TI TO NEODPORUCI!!!

jaja

tá stránka antikoncepcia.sk, je lepšia ako antik.com? lebo tam ohľadom hak má ten gynekolog vlastné teorie (nepotvrdené z praxe pacientiek), a tvrdí, že hormony vyprchajú do 48 hodín... neverte mu...