moje dieta nevie byt ticho!!!

Príspevok v téme: moje dieta nevie byt ticho!!!
suzis

ahojte..poradte mi ako utisit moje dieta....ma 9 rokov a stale rozprava..to ale nema konca kraja..ked mu poviem napriklad pocas vecernych sprav "bud chvilu ticho"..tak este aj k tomu a komentar, ze preco musi byt ticho..a nemoze si povedat svoj nazor...ale u neho funguje iba pravidlo, ze vzdy musi mat osledne slovo..ak b ynemusel v noci spat..tak rozprava 24 hodin denne...ako mu vysvetlit ze ed mu poviem..ticho..tak si zelam ticho??

janka24

Terasa, Help je chlap
a ja mám 2.5 ročneho syna a to sa z neho smejeme že kolko rozpráva. Moj 4 ročny rozpráva ale lenivo akoby sa mu ani usta nechcelo rozprávat...a rečnia aj ked idu správy, aj ked sa hra a proste same komentare,ale si myslím, že je to normalne...velke dieta už samozrejme je naučene, že ked sa dvaja rozprávaja ma počkat a podobne...

darika

terasa
dalsia s jednym zakomplexovanych,ktore sa snazia vyprovokovat,ze?A ked to nepojde tu,tak vbehnes do druhej temy...
Nie,nedosiahnes svoje.Rob si co chces so svojim dietatom.Ty ziadne nemas. CMUK

datelinka

tak to aj môj stále rozpráva, spieva a pýta sa. ja som rada, mám zdravé a hlavne rozumné dieťatko. aj ja som sa veľa vypytovala, veľa komunikovala, od malička. nie je to na škodu, práve naopak :-)
ja si chcem navždy zapamätať ten hlások a tú reč dvaapolročného dieťatka. nech vraví čo najviac :-)

darika

A to som si myslela,ze takto rozpravat moze len moj syn a dievcata.A aha.Mne to ale nevadi.Nech si recni.my to mame v rodine.Ked dieta rozprava,vacsinou sa pyta,to znamena,ze sa zaujima.Ked ma informuje a rozprava mi prihody,ako ho mozem umlcat?
A uz duplom u 2,5 rocneho dietatka?Ved to je to najkrajsie obdobie u deti,kedy som si to vychutnavala.

luciferka

terasa je to uplne normalne, dieta ma potrebu pytat sa, a ked sa aj opyta 10krat to iste, len sa uistuje, ze si tu pre neho....potrebuje pocit blizkosti, a pocit istoty a tymto ho tiez ziskava....ak ti to tak strasne vadi,tak to skus tak , ze mu povedz, skus porozmyslat, uz som ti to vravela, a rozmyslaj spolu s nim.....pomoz mu prist na to, nech na to pride sam, ja to tak robim, sice nie s detmi, ale, tak ja sa to snazim odstranit, lebo uz treba, ale ty by si mohla byut trocha trpezlivejsia, lebo je to dieta, a deti su uz raz take :D

lucka

V papiernictve predávajú výbornú pomôcku. volá sa to lepiaca páska, cena záleží od veľkosti otvoru, aký potrebuješ zalepiť. Tento prevratný vynález sa úspešne používa aj na niektorých našich zákl. školách- a to nesrandujem. Buď rada,aspoň sa nestratí!správy si prečítaj na nete!! :))

anos

Tento problém aj ja mám moj syn má 7r.a v kuse rozpráva.Už to v celku zvláda a kontroluje sa vždy som mu povedala prosím počkaj chvíľu a zapamätaj si čo mi chceš povedať. Postupne sme tie chvílky predlžovali a už vie že nie vždy može hovoriť, ale ešte sa stane že skúša či mu to nepreje a vtedy ho zastavím.Nám v tomto pohohol detsk. psycholog.

nashira

Kazde dieta by malo respektovat dospeleho ako prirodzenu autoritu.Ak nieje v rodine muz,alebo je a neplni si svoju rolu potom moze nastat tayto problem.Hranice u deti sa buduju neustale.Dieta bude skusat odkial pokial.Urcite by som na zaciatok postavila hranicu tak ,ze pocas sprav bude vo svojej izbicke .Ak to porusi spravne je aby dostal adekvatny trest.Urcite vies co plati na neho....zobrat na den oblubenu hracku,zakaz pozerania rozpravok,pc....mas vela na vyber.A samozrejme na zaciatku mu mozes vysvetlit ,ze takto sa to robit nebude a aj preco...Vacsinou stavanie hranic zlyha ked si rodic nestoji za svojim.V tedy dieta velmi rychlo zisti ako na nan a patricne sa dokaze potom spravat.Je to len o tom co sejem budeme zat.