mam 15 a moj priatel ma 17...
no a ide o to ze dost ziarli...na inych chalanov...ked ho uz pozna tak je to v pohode ale dovtedy je uplne divny..ked vyjdem zo skoly s nejakymmchalanom a on ma tam caka chvlu je ticho ale potom mu to neda a zacne sa na neho pytat...a stala sa taka vec...na jednej party ak to mam nejako nazvat bol jeden chalan opity a lepil sa tam na mna a aj ma pobozkal...to bolo v piatok...a priatel sa to dnes dozvedel...od niekoho kto to videl...a chce ho zmlatit...ja sa bojim ze to spravi...
je normalne tak ziarlit?..aj ked teraz ma vlastne aj dovod..:(
ziarli...
boze - :) - ja som na tom uplne rovnako!!! moj priatel ziarli a ja rovnako aj ked niekedy prehnane ziarlime ale paci sa nam to:) a nevadi nam to takisto lebo vzdy si predstavime ako by sme sa citili keby to spravil on alebo ja:)
:D ... tak toto ma pobavilo, som myslela, že to tu napísal niekto za mňa. Moja poradím Ti, záleží to len a len na Tebe. Ja mám priateľa tiež je veľmi žiarlivý a nič si z toho nerobím. Lebo, ja žiarlím rovnako a miestami ešte viac. Verím mu nadovšetko ale aj tak žiarlim. Vraví sa, že pokiaľ človek žiarli tak miluje. Mne to osobne nevadí a páči sa mi to, že žiarli lebo ako som už napísala som rovnaká a v takých situaciach by som reagovala rovnako. Preto si treba položiť otázku : Čo by si ty robila na jeho mieste ? a skús sa do toho vžiť najviac ako vieš. Ak by si reagovala inak a veľmiTi vadí jeho správanie, povedz mu to a ak sa to nezmení rozíď sa s ním. :) ale tak pevne verím, že to dobre dopadne.
no ja som mu to aj chcela povedat ale bala som sa toho co sa nakoniec aj stalo...
ja neviem...
No ja by som ta 1 nepustil samu na diskotekuparty abo co to bolo... za 2 keby dakto vlepil pusu mojej priatelke tiez dostane na picu. Naviac ked si mu to sama nepovedala tak ma o dovod viac.
Vykasli sa na neho, kym je cas.
Dnes ta otravuje kvoli tomu, ze s niekym vyjdes von z dveri, zajtra ho bude chciet zmlatit. A pozajtra sa budete hadam na tom, ci pojde zmlatit toho chalana, co sa na teba pozeral v autobuse. A potom to bude spoluziak, co s tebou sedi na anglictine a potom.... ti uz ostanu len oci pre plac.
kasli nanho dokedy mas cas,ziarlivost je velky nepriatel vo vztahu a never ze sa to casom zlepsi