je normalne, ze ked si dam dnu prsty, tak hned skoro pri vchode/cc 1cm/ citim krcok maternice...ked som bola o gynekologicky tak som sa nato konkretne nepytala,povedala ze je vsetko v poriadku...pri sexe nie je problem...
krcok maternice blizko pri vchode
Sak to nie az taky problem baby...nemate to jedno co to je...kazda mame ine velkosti,sirky atd....Ide skor o to ci mate problem pri sexe...Ked nie,tak sa nemate preco stresovat...Sak vagina ma schopnost roztiahnut sa pri vzruseni...kazda...a prisposobi sa "jeho" velkosti...Ak chcete tak zistite cim viac o svojom tele na nete,ale najdolezitejsi ja pocit pri milovani...:-)
ked si pozriete tuto stranku, tak ja mam krcok maternice/na obrazku je to oznacene ako-Squamo Colmunar Junction/ 2sm od vchodu do posvy..okolo neho mam priestor, ale je proste taky vysunuty do priestoru...Je to normalne?
no ved prave, da sa ist aj okolo, tam je priestor, proste ako keby som mala krcok maternice niak posunuty dole...
urcite to nie je krcok maternice:)lebo keby bol tak sa penis hlbsie ako 1cm nedostane:)... aaaa cez krcok maternice by sa penis urcite nedostal.daj si do google vagina alebo posva a nastuduj si to....