Stale sa hadame pre hluposti

Príspevok v téme: Stale sa hadame pre hluposti
bobca

Ahojte,ak niekto mozte,poradte..resp.napiste vas nazor.Mam 22,priatel 25,sme spolu 2 a pol roka a mame sa velmi radi.Jediny problem je v tom,ze uz asi dva mesiace,mozno aj viac sa stale hadame.Za cely nas vztah sme sa praveze nikdy nehadali,vsetko bolo okej,ale v poslednej dobe je to len o tom ze si volame,piseme,tesime sa na seba a ked sme konecne spolu (spolu sme cez vikend),tak sa hadame.Ale najhorsie je,ze kvoli uplnym hlupostiam,ze ked sa ta hadka skonci,ani jeden z nas si neviem spomenut,preco sa vlastne zacala.Nic neriesime,len sa na sebe ventilujeme a obvinujeme.Uz sme si x-krat povedali,ze sa budeme snazit a aj sa vazne snazime,ale nevychcadza to.Citim sa strasne bezmocna,neviem co mam robit.Bojim sa,ze ho stratim,lebo uz povedal nieco v tom zmysle,ze ak to ma takto pokracovat,tak to nema medzi nami zmysel.Potom to vsak odvolal,ze to tak nemyslel.Ale ja som presvedcena ze myslel a sama viem ze ma pravdu. Ako dnes:tesila som sa nanho.Najskor mi volal cely nastvaty,vylial si na mne zlost,ani som nechapala preco,ale nic som nepovadala.Potom sme sa stretli,uz bol milucky, povedal nech sa nehnevam,ze bol nastvaty lebo zmeskal vlak.Lenze to uz som bola nahnevana ja z jeho spravania.No a on sa zase nasledne nastval na mna.Potom sme prisli ku nam,uz vsetko v pohode a chcela som ist na chatu,co maju moji rodicia..len tak na par hodin sa odreagovat..,aj preto ze nikde nechodime a uz mi to lezie na nervy.Ale on nechcel,ze aby sme boli u nas (ako vzdy) (a vonku krasne,slnecno).Presviedcala som ho napokon ma to nastvalo,lebo vzdy mame len kopu planov a nic z toho a povedala som mu ze nikde nechce chodit a ze ma to stve a on sa nastval ze ho stale obvinujem a ze naco som vobec s nim. A hadka bola na svete. Potom sme sa po case zase ukludnili.Ale potom som "zadrela",ze predsa sme tam len mohli ist,pozri ako je vonku pekne; a zase ohen na streche. citim sa ako v zacarovanom kruhu.Bojim sa ze sa budeme hadat,alebo ze si zase bude mysliet ze ho obvinujem,bojim sa uz aj hovorit co chcem a co sa mi vo vztahu alebo na nom nepaci. Kym ja som vybusna,on zase nikdy nehovori co citi a ked je nastvany,tak prestane komunikovat. Uz neviem co mam robit.Nechce sa hadat,ale chcem mu aj hovorit ako si predstavujem nas vztah a co sa mi nepaci,a nechcem aby si na mne niekedy vylieval svoju zlu naladu.Poradte mi prosim.Vsetkym dakujem

bobca

no este by som potrebovala radu na to ako mam reagovat,ked jeho nastve nieco mimo mna,ale na mne si to vyleje.. Z toho su u nas hadky jedna radost..

damaxy

vieš daj mu za pravdu chlapi sú ješitní a potom budeš mat z toho humor a nie zlost.Vieš moj muž povie neberiem dáždnik ved nebude pršat,lebo chvílu neprší.Ja poviem máš pravdu aj ja si to myslím.On povie vážne si to myslíš.No vážne ved ja ti verím,že hovoríš pravdu.No ved hej,ale pre istotu vezmem.No dobre radšej vezmi.

bobca

Tam ani moc nejde o pravdu,skor jeden povie nieco co sa mu nepaci podrazdene tomu druhemu a uz je hadka na streche.A niekedy ma ani nenapadne co ho moze nastvat.:( To by som musela stale len prikyvovat.. a este ma stve,ze on sa o tom (hadani) nechce rozpravat..