ja už naozaj neviem....mám mastnu pleť...a bolo mi povedane že tepla voda škodí na pleť...tak ako sa mám potom kupáť alebo sprchovať bez teplej vody...aby sa mi nerobilo aknéé....skusil som rano a vecer namydlit tvár a oplachnut ladovou vodou...a vecer to iste....ale ked sa mam kupat alebo sprchovat tak fakt neviem ked nemozem teplou vodou.....poradteee uz nieco pravdiveee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((
ja už naozaj neviem :(( ... poradte o mastnej pleti :((
lolilo,teda cristiano ronaldo...:D ano,netreba to prehanat....
no jasne ze moze,ty sa o seba nejako moc staras:))
ale nie,robim si prdel,to je super,len tak dalej,drzim palce
vieš čo mám to dosť premyslené heh :)) ..počuvaj...to mydlo mi zabranuje tvorbu akne a ostavaju mi len flaky po nick a tie flaky zakrijem v solarku a je to :)) ... alebo slnkom to je jedno...može to výnsť ne? :)
ak ti to mydlo tak pomaha,tak ho pouzivaj,ale mydlo na tvari nema co robit.ono dost vysusuje a preto ti asi miznu vyrazky.solarko ti mozno pomoze,prinajhorsom budes aspon opaleny.
mne niekedy pekne vypalilo vyrazky a inokedy sa mi este zhorsili a tak uz tam radsej nechodim,aby som za 10rokov nevyzerala ako krepovy papier.
idem do solárka myslíš že by to pomohlo na to aknééé????
A nemusis sa sprchovat kvoli akne studenou vodou,len sa nesprchuj horucou,sprchuj sa vlaznou vodou.
obyčajné dáke...názov je SAVOY
co to mas za mydlo?
praveže to mydlo mi pomáha a velmi...tie vyrážky mi ponom miznuu a nerobia sa novee...no občas :P
naozaj vysad to mydlo,znici ti tvar.
zrejme mas citlivu plet tak si kup nejaku pletovu vodu a tonicum s aloe vera,alebo cajovnikom.a hlavne sa potom nezabudni nakremovat,niecim lahkym.