prehltavate sliny po tom ako partnerovi olizete ritku?
lizanie ritky a sliny-sex
A toto vseobecne zname pravidlo si odkial nabrala draha??? :D :D dovol aby som sa zasmiala
By tu kefku mozno trebalo aj umyt obcas ty jebo :D
ze vseobecne zname:D
ty kokso ja zdochnem asi :DDDDD
len tak pre vasu info...nieze by som bola zstancom tychto praktik, ale je vseobecne zname, ze na zubnej kefke je ovela viac bacilov ako na hajzlovej kefe...takze tak...
Milá nojo, zamysli sa nad tým takto.Jedno ti dám za pravdu. Pravdou je, že každý človek je íný.Ty sa urážaš, že ja som odsúdila týchto ľudí.Nie ľudí som odsúdila, ale tieto nechutné praktiky.Za tým si stojím ale ako som písala, je to môj názor.Ty vypisuješ, že ja píšem kraviny a že sa chcem robiť zaujímavá. Podľa tohto ti odhadujem nie práve ešte zrelý vek ale časom na to prídeš, čo som tým chcela povedať (možno bude pre teba neskoro).Je mi ľúto tvojho budúceho partnera ak doplatí práve on na to, čo ty považuješ za normálne a nie len on ale ďalší a ďalší sexuálny partneri(dúfam, že to poznáš ako sa šíria choroby )Tak napr.hovorí ti niečo helikobakter?Asi nie , doporúčam ti preštudovať na internete.A dokonca helikobakter sa šíri okrem iného aj slinami.A kopec iných chorôb. Iba že, ak by ste si tie rite ozaj dezinfikovali ale o tom silne pochybujem.
Nie je to o tom ci je to nechutne alebo co, ale viete kolko je tam bacilov?? Vy naco mate mozog, nerozmyslate k akym chorobam mozete prist??Si myslite ze jednou sprachou sa stratia vsetky bacily?? Ste tupi alebo co?? Ja asi preto nejem z chodnika na ulici, ze su tam bacily a preto neolizujem zadok, lebo je to este horsie. Ked chcete mat zltacku alebo nieco podobne, nech sa paci AJ SA POJEBTE pre mna za mna! Ale aj tym ohrozujete zdravie tym normalnym ludom!
Etela každý má iné chútky , tato tema je pre tých ktorý to majú radi , možno aj ty oblubuješ niečo , z čoho by inému mohlo príst zle .. Ked Ti to pripadá také nechutné , zverské , tak si o tom pomysli svoje ale laskavo tu neodsudzuj ludí , ktorym sa to zda byt vzrušujuce..ako som povedala , každy ma ine chute !
Pre nojo.Akože mne je jedno, či si pri sexe aj nakladiete na seba a ponatierate sa s tým, to je už vaša vec(každý to má v hlave inak usporiadané)pre mňa za mňa si aj naprdte do tváre ak vás to vzrušuje. Ja som vyjadrila svoj názor,keďže je to fórum, kde prispievajú aj ostatní mysľou zdraví ľudia.No keďže ty mi vymedzuješ,kde nemám prispievať, tak aj ja ti poradím, aj ná iných portáloch sa stretávajú kadejaký úchyláci, určite by s vami súhlasili, keď vás to tak rajcuje.Veľa zdaru!
fiiiha a potom si este aj paradne usrat ked tam ten jazyk ma no eeno nuuno
Etela daj si laskavo pohov.. tato tema je pre tych , ktore tie "nechutnosti" maju radi.. dohonca aj ja.. a ked Ti to pride take strašne nechutne tak načo prispievaš do tejto temy.. bez uražky ale nemysli si , že ked si sem napisala nejaky dlhy poučny text , tak budeš strašne zaujimava a mudra...skor naopak.. ak sa ti to zda nechutne , tak to nečitaj a hlavne nepiš sem kraviny...
každý ma na toto iný názor.. niekomu to chutí, niekomu nie. mna to tak trošku šteklí. teda aspon čo mi to robil bývalý. mam nového priatela a ten mi to ešte nerobil, asi by som sa aj hanbila ešte pred ním... Ale pristihla som sa, že mam chuť to spraviť ja jemu jazykom :-O Ale neviem, ako by na to reagoval, sme sa o tom nerozpravali a asi by som sa o lízani jeho analu s ním ani nedokazala povypravať :DD
Proti chuti žiaden dišputát, ja som za a k tým slinám...šak prehltnúť. ked je čistý vonavučký, prečo nie.. čo to vyplujem inde... ?