lizanie ritky a sliny-sex

etela

Ako vidím niekto nepochopil o čom je táto téma.Tak len pripomeniem, že to lízanie rite je z hľadika medicínskeho a hygienického nevhodné!Prečo porovnávaš zubnú kefku so záchodovou kefou a nakoniec tým nepriamo porovnávaš lízanie rite.xyzyz bez urážky, to nie je to isté.Ono sa tu hovorí na sexuálnu tému, pri ktorej niektorí nadržanci stratia hlavu a lížu si rite, pričom si neuvedomujú čo sa im cez sliny dostane do tráviaceho traktu (helikobakter a pod.)Takže s tými kefami neviem čo tu hľadáš, iba že ak by pri sexe stratil nejaký nadržanec hlavu a strkal si kefu do zadku a potom do úst.

Lavina_

ale vies aky je medzi tym rozdiel?? ja napism nieco take raz a ty to pises v kazdej sprave niekolkokrat,ak si si to este nevsimla :D to nevadi moja, stava sa :D nie vsetci aj rozmyslame pri tom co piseme :D nie?? akoze sa spamataj, ja ti tu kludne pisem a ty sa tak nechas vyprovokovat nielen odo mna....uz len to svedci o tom aka si chudinka...vyhladaj radsej odbornu pomoc, napr.psychologa, myslim to teraz fakt v dobrom,v dnesnej dobe je to normalne....da ti aspon lieky na upokojenie a poradi ti...A fakt sa zamysli nad tym dievca, ze nevies s ludmi komunikovat

Lavina_

ale pekne si ju dostal :D :D blahozelam :D ved ta xyxyz uz ani nevedela co ti napisat :D :D preto uz len hresit musi...AKE UBOHE ...neponizuj sa uz tolko dievca, ved ty nevies sama napisat suvislu vetu bez nadavky alebo hresenia... chyba ti sebavedomie ako vidim....chudera :D

>:)

Aha, dakujeme to bola velmi dolezita super informacia ktora objasnila ze viac bakterii je na kefke ako na kefe. Dakujem od teraz uz lizem ritky permanentne lebo mi to objasnilo celu tu ideu. Este raz dakujem, moj zivot sa zmenil od zakladu! Uz si nebudem umyvat zuby radsej vylizem ritku, sa to viac oplati ved menej bakterii tam bude pravdepodobne.

xyxyz

ja neviem ako to cele je..ja pisem co som citala a pocula od viacerych ludi...a ja sa tu bavim len o mnozstve, nie o druhu bakterii a ani ze kefa na wc je cistejsia..to som nikdy nepovedala..hovorim len o mnozstve, a to moze byt kludne pravda...ved predsa v kefke na zuby sa drzia stafylokoky, chripkove virusy a vsetko mozne, co ti moze sposobit nejaky zdravotny problem..opakujem, hovorim o mnozstve!iba o nom

>:)

Ty musis byt cisty fake :D xyxyz, to neje mozne aby dakto ako referenciu dal taku stranku :D
normalne ty kokos vedecky fakt :D
uz wikipedia je lepsia referencia :D

ok a teraz ti poviem preco je to chujovina co si povedala...

lebo je rozdiel medzi kefkou pouzivanou a kefkou nepouzivanou a je rozdiel medzi kefou a kefou ktorou fakt drhnes hajzle.
Aka kolvek studia urobena v tomto odvetvi je neadekvatna pretoze nemas moznost ako postavit kefku na umyvanie zubov a kefu na hajzle do situacie v ktorej by mali obe rovnako vyhodne podmienky, preto tato studia moze byt iba vseobecna co znamena ze je pravdepodobnejsie ze viac ludi si neumyje poriadne kefku po umyti zubov ako ze kefa ostane od hovien v zachode ktory nebyva dezinfikovany.

Inak ako si spravne postrehla a chvalim ta, je velmi pravdepodobne, ze bakterie na kefke a na kefe budu odlisne pretoze sa zdrziavaju v inom prostredi a teda jedny su bakterie ktorych je mozno viac ale bezne si ich strkas do pusy a druhe bakterie su zo zachoda...

Lavina_

chod spat dievca, uz je vela hodin a uz ani nevies co pises, neviem kto je tu prijebany a kto pise , ze kefa je menej cista oproti zubnej kefke :D sa spamataj a nastuduje si informacie, skor ako zacnes pisat na net :D :D :D :D( ale pozor na netetnie su prave doveryhodne informacie)... ale pobavila so ma, ked vidim, aki hlupi ludia sa rodia
:D