ahoj....no ja mám taký problém s priateľkou, chodíme spolu už rok a ani ešte ani raz nemala orgazmus! je chyba vo mne?alebo v nej?poradte čo máme spraviť aby dosiahla orgazmus? ďakujem
čo mámk srpaviť?
a ked sa chlapovi poriadne nepostavi???ze ho ma malo ,,tvrdeho,, ??? co potom?? milovali sme sa s priatelom 1x a skoncilo to nijako, lebo jemu sa nepostavil...:/ povedal ze chyba neje vo mne, ale v jeho hlave..:( ze este neje psychicky ok..moze to byt pravda???lebo ja si namyslam blbosti ze som ho asi nepritahovala...
13 rokova ziaden orgazmus co vy dvaja v tej postely robite a to ze ti nechyba samozrejme ved nevies co to je k tvojej priatellke nie kazda zena sa urobi pri styku jednoducho ruky pusa a tak skusaj mojmu priatelovi to tiez zo zaciatku neslo stresoval teraz je vsetko o.k.
ja som tiez zo zaciatku nemala orgazmus, a bolo mi to jedno hlavne nech sa priatel spravi, a potom som si povedala ze ho chcem dosiahnut konecne aj ja, tak sme zmenilu polohu a ja som bola hore a od vtedy ho mam vzdy, no kym sa partner nespravi skôr:Dkeby sme mali inu polohu tak by sme sa mohli milovat aj cely den, a aj tak by som ho nedosiahla
No s babou je to trosku komplikovanejsie,treba to cas...asi nejlepsie pre nu by bolo byt hore a nech sa sustredi len na seba, na svoju rozkos...a ak by si to zvladol, tak skus pokracovat aj po tvojom O. vela stastia..pa
skus v sede :) ta je fajn..
zameraj sa teda na klitoris.a ked ti ona povie,co a ako,nemoze byt ziadny problem.popripade ti to moze aj ukazat
nerob si starosti,skus ju vzrusovat tak alebo najdite si taku polohu aby si jej suchal klitoris.Netrepem,je to moj pripad.