Caute...potreboval by som poradit.Na perach a v ustach mam male biele ale dosť bolestive pluzgieriky,prosim Vas poradte aky liek je na to dobry...postači repik?Diki moc. egres
Pluzgieriky v ustach
kloktat tamtum verde a vytirat nezriedenym palickou, chvilku to trva kym to zmizne cca 7 dni
pata to vyzerá skôr ako angína,pri prhltaní bolest a biele ma mandliach,na to antibiotiká bohužial,jediná pomoc
ja na afty používam JOX.Tyčinkou si to potieram a zmizne to.
aj ja ich mam.
skús odvar zo šalvie lekárskej. ak fajčíš, obmedz fajčenie. osobne vyskúšané
Najrychlejsi ucinok ma vytieranie aft v ustach /bielych pluzgierikov/ tinkturou na afty PRIPRAVENOU v lekarni /ma hnedocervenu farbu/. Potieranie je bolestive, ale zaberie najrychlejsie. Napr. extrakt zo salvie alebo repik ucinkuju vyrazne pomalsie. Treba zvysit prijem B-komplexu a vitaminov.
tie biele pľuzgieriky dôverne poznám. Mne a mojím deťom pomáha :
1. špeciálna vodička od lekára, že vraj na "žiabre" ,má to farbu ako propolis, s tým to treba vytierať, ale pozor až do krvi - určite treba vydržať a 2. B komplex.Za tri dni sa toho zbavíš. Musíš teraz užívať svoj príbor, pohár, svoj uterák atď. lebo je to nákazlivé. Škoda len že neviem ako sa to volá, na fľaštičke to nemám napísané, lebo to robili v lekárni.
Mne na mnoho neduhov ustnej dutiny a kutikov pier pomaha vyplachnutie tvrdym alkoholom-whisky, vodka...etc. Prehktnutie nie je potrebne :) ale dezinfekcia ma v tom pripade pokracovanie aj v traviacom trakte. 8-)