Psoriaza, seborea, imunita

Príspevok v téme: Psoriaza, seborea, imunita
Psoriaza

Rodinná skúsenosť !!!
Otec mal psoriázu, po 4 mesiacoch intenzívneho bratia doplnkov výživy sa otec vyliečil. Psoriáza mu po tele celkom zmizla, zostala mu asi polovička pod nechtami. On mal postihnuté cele telo a pod nechtami tak veľa, že nemohol do rúk chytiť od bolesti ani pohár.
Koncom roka 2007 mal problém s pečenou a sťažoval sa na bolesť jednému nášmu známemu, ten mu povedal, že nech skúsi tieto doplnky, otec neveril ale po dlhšom prehováraní sa predsa rozhodol skúsiť, na naše a aj otcovo veľké prekvapenie asi po 2 mesiacoch bratia tých výrobkov jemu sa pečeň celkom vyčistila a psoriáza začala miznúť! Neverili sme svojim očiam! No po 4 mesiacoch to celkom vymizlo, už nepotrebuje žiadne krémy a konečne môže žiť plnohodnotným životom, nosiť trička na krátke rukávy...

Ďalší príbeh bol pri mojom priateľovi, jemu sa v roku 2005/06 z dna na deň objavili po tele červene fľaky a strašne ho to svrbelo. Keď som to ja videla povedala som no super, aj ty máš psoriázu ako môj otec!
Vtedy sme ešte nevedeli o týchto doplnkoch a tak sme sa trápili s rôznymi diétami, lebo mu zistili vysoký cholesterol, nejakú poruchu srdcového svalu a diagnostikovali mu seboreu.
Dva roky jedol iba ryžu, zeleninu, morské ryby a sóju. Absolútne sme vylúčili z jedálneho lístka bravčové mäso a všetko mastne. Od lekára dostal na srdce nitroglycerín a bez neho z domu nevyšiel. No po otcovej skúsenosti som priateľovi objednala lecithin, omega, vitamín podľa krvnej skupiny a qoenzim 10 a po 3 mesiacoch užívania už nechal nitroglycerín doma, už ho nepotrebuje a seborea mu celkom zmizla a cholesterol sa upravil.

Ďalší bol môj príbeh s imunitou.
Od detstva som mávala problémy s imunitou. Každý rok sme chodievali s rodičmi k moru, par mesiaci bolo dobre a potom znovu po starom.
Odkedy som prišla na Slovensko v roku 2003 každú zimu som mávala zápal priedušiek, jeden rok som tri mesiace strávila na PN kvôli zápalu pľúc, asi si viete predstaviť ako to bolo vymeškať 3 mesiace z prednášok na fakulte. Nakoniec som z tých dôvodov ochorela na depresiu, zrazu bolo všetko ťažké, zdravotne problémy, problémy v škole, finančné problémy... Všetko sa na mňa hrnulo tak rýchlo, že som si myslela, že to už neprežijem.
Ďakujem Pánu Bohu, že mi poslal človeka, ktorý ma usmernil na tieto doplnky výživy. Beriem ich od Októbra 2007 a toto je prvá zima v mojom živote, že som nebola chorá.
Zo začiatku som užívala iba vitamín C 1000mg, potom som si dokúpila vitamín podľa krvnej skupiny a tak som si postupne kupovala tieto výrobky lebo som nemala peniaze kúpiť si všetky čo som potrebovala hneď. Dobrala som už niekoľko doplnkov a môj zdravotný stav sa zlepšil. Tejto zime som nemala ani len nádchu.

Myslím si, že by tieto 3 príbehy mohli stačiť. Nechcem Vás zdržiavať s ďalšími hoci ich poznám viacej. Napríklad vyliečená gangréna, akné, astma, angina pectoris, candida...

Výrobky môžu užívať aj alergici, celiatici, cukrovary, tehotne ženy a aj deti.

Súvisiaci obsah

eternity

ach jo... veru... uprav stravu, zmen zivotospravu a papaj nase vyrobky. a potom sa urobi reklama, ze ako ,,prave nase vyrobky pomohli,, ani nie tak najma ta uprava stravy atd.
DO PRCIC!!! takychto ludi, co zneuzivaju choroby ostatnych by mali asi zatvarat, alebo co! zneuzivaju to, ze chory clovek je naozaj nachylny zaplatit za lieky, vyrobky a neviem este co, len aby sa mu ulavilo. a v drvivej vacsine ide len a len o podvod...
keby fungovali akekolvek vyrobky na taketo zazracne odstranenie psoriazy, tak by uz o nich vedeli vsade a psoriaza by bola VYRADENA zo zoznamu neliecitelnych chorob!

rena_1

Zelam kazdemu, kto si vyrobky kupi aby mu pomohli. Lebo skutocne chory clovek hlada vsetky moznosti vyliecenia -- a tak sa da ovplynit reklamou na SUPER VYROBKY, zazracnych liecitelov -- len zial mnohokrat je to len o peniazoch.
Preto mi je zle ked citam tak jasne prispevky o zazracnych produktoch, ktore potom kupi trpiaci clovek mnohokrat pocitajuci kazdu korunu. Ale to pozna len ten kto to zazil. A najhorsie je ze niektorí prispievatelia si z toho robia biznis !!!

[zruseny12]

...tak ja osobne si myslim,ze DOPLNKY PODLA KRVNEJ SKUPINY su VELMI DOBRE,lebo som ich aj ja uzivala...ale asi je to aj individualne,kazdemu pomoze nieco ine...
a myslim si,ze treba brat dlhsie doplnky ked chceme aby sme pocitili aj nejake zmeny,lebo niekto hned pri 1.-2.-3.-4.-tej tablete to VZDA ked nepociti ULAVU...a este je dolezite upravit si stravu,ak je to potrebne...
Z DNA NA DEN NEPOMOZE NIC ani ANT.ani ZIADNE INE LIEKY...NA VSETKO TREBA TRPEZLIVOST,VELA DISCIPLINY ATD.

fedorova

Blahozelam.Spolocnost,kde si zaregistrovana a vyrobky ponukas,musi bytp uzasnuta,aka si presvedciva.Mam priatelku,ktorej syn predava ;aloe Vera.Tiez na neho neda dopustit.presvedcivo vymenuje vsetky choroby,ktore dokaze vyliecit.Hadam -kazdu...len treba pripomenut,ze to od jednej davky nebude zlepsenie,ze to treba....platit,platit...kupovat,kupovat....Prajem aby pomohlo.naozaj

psoriazaaaaa

cukrovkári nie cukrovary- preklep
sybyllus neviem čo my kto napíše a ani ma to nezaujíma, každý má pravo myslieť si svoje. To čo som tu napísala je absolútna pravda a ja som presvedčená, že sa to všetko stalo ďakujúc týmto doplnkom. Možno som si nezvolila správny spôsob ako ľuďom dať na vedomie, že existuje spôsob ako si pomôcť, ale ver my myslela som to dobrosrdečne. Ale však načo sa ja tu budem komu ospravedlňovať, ja som to dala na vedomie každému a kto sa rozhodne, nech sa páči.

sybyllus

keby to tak veľmi nekričalo ako jasná reklama, aj by som povedal, že si asi myslíš, že si objavila ameriku. sám som zvedavý, kto ti tu čo napíše a kto na to naletí.