prosim pomozte

Príspevok v téme: prosim pomozte
wirfir

viete mam taky problem a rad by som vas poprosil o radu.
takze vsetko sa to zacalo asi pred piatimi, vzdy ked sa idem vysrat tak si musim pri tom zapalit, akoze dokazem sa vysrat aj bez toho ale viete ten pocit kedy si prvy krat potiahnete a vtedy sa to uvolni to je krasne, no a chcem prestat fajcit ale bojim sa ze sa potom nevyserem. a aj celkovo vzdy som si utieral prdel s pravou rukou ale ked v nej drzim cigaretu tak mam pocit ze s nou nemozem, (som pravak)
no ete by ma zaujimalo hlavne u dievcat ako si skladate papier, bo ja si vzdy robim z neho taky vzor a neviem ci som normalny - robite to aj vy, ci to nieje take zenske :)))

tymto prispevkom samozrejme nechcem urazat niektore vazne problemy ktore sem pisu fakt ludia co nevedia kam z konopy ale tymto chcem poukazat na prispevky tipu ze kolko striekam a taketo hovadiny, ved ludia vazne probleme a hlavne seriozne a ne hluposti....

snad ste sa nad mojim prispevkom aspom pousmiali....
zatial pa

ono-sono

Ja mam zas podobny problem s fajcenim, ale takyto: vzdy, ked rano serem, musi mi ho frajerka cumlat. Lenze teraz ju povysili a niekedy musi ist skor do roboty, tak neviem, ci si mam nastavovat budik skor a nas ritual absolvovat o piatej... alebo budem mavat odteraz zapchy???

SURNE! PORADTE!