Zdravim.Chcela by som sa spytat ci mi vie dakto poradit.Mavam vytoky,da sa povedat ze denne.Vytok ma väcsinou bielu az zltkastu farbu a mierne pachne.Zoparkrat ten vytok bol az do hneda.Neviete mi poradit o co-aku chorobu ide?Dakujem
Vytok
monika a liečil sa na to aj partner?? lebo ak nie, tak si to zas a zas len prenášate a ty zbytočne mínaš peniaze na tabletky a mastičky .. ked ti to on zas naspäť vráti ..
takže všetko odznova. preliečiť aj partnera a hlavne NESEXOVAT, kým sa nevyliečite
caute... mala som mykozu,,,doktorka mi dala pošvove tablety canesten a tiež krem tej istej znacky,,,svrbenie vymizlo aj hrudkovity vytok..avšak bolest pri sexe stale zostala bola som znova u lekarky a dala mi tablety znova inej znacky ale... teraz mam biely vytok taky normalny ale ta bolest pri sexe vobec nemizne...neviem co mam už robit...neviete nejako poradit
Diflucan (fluconazole) is a triazole antifungal drug used in the treatment and prevention of superficial and systemic fungal infections. Try Diflucan at www.diflucanhome.com
Simčík
určite ak máš stále výtok je potrebné ísť na kontrolu
Ahojte , potrebovala by som taktiež radu ... bola som nedávno u gynekologa a zistil mi dajáke kvasinky .. dal mi lieky na 10 dní a akurát včera som dobrala posledné lenže výtok pretrváva .. mám ísť znovu ku gyn. alebo to ešte prejde ? za odpovede vopred dakujem .
ahojte
ak máte výtok žltej, žltobielej farby či biely hrudkovitý, máte pálenie zo spodu, bolesti pri močení, pri pohlavnom styku neviem na čo čakáte... normálny výtok je priesvitný nepáchnucí... takže ak máte niktoré z týchto príznakov čo som opísala treba zájsť za gynekologičkou, ona je odborník, ktorý vám pomôže najlepšie, navyše neliečená vaginálna infekcia môže viesť k neplodnosti... takže si myslím že už len preto aby ste mohli mať v budúcnosti bábätko treba navštíviť lekára.
a čo sa týka miims
zdravie je prednejšie ako blbé reči... navyše ako sa tu už píše lekárka aj všetci zdravotníci sú viazaný lekárskym tajomstvom čiže to čo jej povieš ona nesmie povedať nikomu... navyše nemusíš ísť k tej istej gynekologičke ku ktorej chodí tvoja mamka...
takže všetkým vám držím palčeky nech sa zbavíte svojich problémov čím skôr...
inak ten jogurt je dobrý najmä pri plesňovej infekcii keď je prítomný biely hrudkovitý výtok, ale myslím si, že by mohol pomôcť pri každej vaginálnej infekcii lebo pomáha utvoriť späť správnu flóru... počula som tiež, že zaberá pitie čaju z petržlenu a tiež sedavé kúpele a naparovanie sa nad petržlenovou vňaťou...
môžte tiež skúsiť piť ženský čaj
a z liekov si pri kvasinkovej infekcii môžte kúpiť Canesten krém, alebo vaginálne tablety
nedávno som spozorovala,ze taketo symptomy mam aj ja a este mi aj menstruacia meska...je to normalne,ze mi meska?s priatelom mavam pohlavny styk a teraz neviem,ci je to kvoli tejto infekcii,alebo som nebodaj tehotna..co nie je iste lebo trpim nepravidelnou menstruaciou,ale ta mi vzdy prichadza skor ako ma,nezvykla meskat
...miims... ten vytok a to palenie nie je sranda... nikdy nevies, co vsetko za tym moze byt... katolicka nekatolicka rodina na gynekologiu by si ist zarucene mala! Doktorka by mohla byt aj najkamoska tvojej mamy, ale musi udrzat lekarske tajomstvo, takze to sa neboj. Tipujem, ze chces mat v buducnosti deti, tak aj na to mysli a nepodcenuj to... a canesten cipky by pomoct mohli... no aj tak naj riesenie je doktorka...
ahoj, mam tvarohovity vytok, pali to svrbi, uz asi 4dni...zo skoly idem rovno do prace, kde tiez len sedim pri pocitaci cize dokopy denne sedim nejakych 11hodin, co tomu rcite nepomaha, a dokonca to zacalo, ked som zacala chodit do prace ....na gyndu ist nemozem, pred rokom som mala pohl. styk co by povedali mojej krestansky zalozenej mame kt. tam ma zname, a ta by sa potom \"zlozila\" ...pomohlo by ak by som skusila tie CANESTEN cipky??..dik
mne moj doktor predpisal dokonca taky kremik, ktory si tam vsuniem aplikatorom a pomoct ,,rozmazat" mi ma priatel :) a liecime sa pri tom obaja :)