NEISTOTA

Príspevok v téme: NEISTOTA
martinson

Prosím o radu, pred vyše mesiacom som mal pohl.styk s prostitútkou, bol vykonaný orál, vaginál, obe s gumou! Po mesiaci som dostal také obavy, že čo ked ma náhodou tá osoba nakazila HIV ! Neviem, možno si namýšlam, proste poznám spôsoby prenosu HIV, ale čo ked predsa, začalo ma trápiť aj preto, že som mesiac na to mal ucpatý nos, a cítil som sa trochu slabšie, trvalo to asi 6 dní! iné príznaky ako uzliny, hnačka, dávenie, som nemal! ale zas ked bola použitá guma, tak by nemalo byť teoreticky možné preniesť hiv, po dotyku jej vagíny a po chvíli dotyk môjho penisa by nemal byť spôsob prenosu !proste aj tak, začal som sa všelijak odvtedy kontrolovať a vsugeruvávať, že čo ked náhodou, čo ked sa mi natrhla guma a tak! na testy si určite po uplynutí tých 3 mesiacoch skočím!! poradte, myslíte že by som mohol dostať od nej HIV, jaké je riziko, mali ste podobné obavy, situáciu? seriózne odpovede, vďaka

martinson

guma bola, to je fakt! len ma napadlo, že pri tom prstovaní, či som si to nejak nemohol preniesť, bud rankou na prste, čo už neviem či som mal nejakú, alebo proste nejak ináč!! začalo ma to dosť trápiť, tie príznaky proste, začal som sa strašne kontrolovať na tele a pochytával ma strach aj z vecí, ktoré som tam možno mal už predtým alebo vôbec nič neznamenajú! dalšia vec, tá baba nemusela byť ani nakazená (na privátoch je to predsa len o niečo serióznejšie jak na ulici, kedže to bolo na priváte) ale ten strach je neopísateľný!! už by som to 2x neurobil!

zena

Podľa mňa je tam malá pravdepodobnosť, že by si sa mohol nakaziť, a tak skoro sa to aj tak neprejavuje. Urobil si to bezpečne, tak sa už netráp. Bolo by horšie, keby to bolo bez gumy.

hm

Hm, nuz co uz...ja som vas chlapov len chcela aspon trochu pochopit, preto som sa pytala...viem, ze aj my zeny mame svoje, ale asi by som to vedela vysvetlit, aj ked by si to mozno nepochopil:)...potom napis, ako dopadli testy,ok? A drz sa a neriskuj s prostitutkami..:)

martinson

napíšem :)))) ale o tom , že prečo tak to asi ne, fakt, je to na dlho, a nechcem hovoriť že ženy to nepochopia, to ne, tak to neber, ale skôr s mužom by sa dalo o tom pokecať viac !!.. inak k problému, viac mi už asi neporadíš, teraz nastane jedine tá neistota, čo? :)) tak odpíš, potom ! maj sa

hm

Ano, tych dovodov moze byt vela, niekomu to vyhovuje, niekto hlada zmenu, niekto z nutnosti, niekto nieco hlada,co doma nedostane....ja som chcela vediet, ze ty preco...aj tak je to anonymne, takze sa mi mozes zdvoverit...samozrejme ak chces:)...Nuz, a co sa mna tyka...neistota, ked cakas na vysledok, na ktory sa caka 14 dni..a otazka:mas rakovinu alebo vysledky budu ok?...nieco v tomto zmysle, chapes? Clovek aj vtedy kombinuje..

martinson

skúsiť ti to vysvetliť, že prečo si občas muž aj tam skočí? fakt, to by bolo na dlhšie, aj aj to, každý muž môže mať iný dôvod prečo si tam skočí, niekto len raz, další raz za čas, niekto pravidelne ! hej, tá neistota je zlá! a z jakého hladiska to ty poznáš, ak sa smiem spýtať?

hm

Nuz, clovek vo svojom zivote urobi vselico a preto Ta ani nebudem ani nechcem sudit...kazdy mame nejake chyby..a nechcel by si mi to aspon v kratkosti naznacit? skusis?:)
Hej, ta neistota je blba, clovek ma cas rozmyslat a vymyslat mozno blbosti...poznam to, ale z ineho hladiska..

martinson

hej, prvá prostitútka, neboli žiadne bozky, len guma pri tom čo som už spomínal! Neviem, jakým spôsobom sa nám mohla stretnúť krv, fakt by asi musela prasknúť guma! nikto ani nehovorí, že musela byť nakazená, to je asi len také moje vsugerovanie, že čo ked náhodou !! skôr by som to už asi nevyhľadával! to, že prečo muž si skočí aj na takéto "služby" to by bolo na dlhšie rozhovory !