poradite mi prosim vas? lebo ked som to skusala tak sa mi vyhodili take hroznee vyraazky a riadne to svrbelo...pouzila som aj puder ale viete ze tam sa neda ziletkou oporiadne zajst tak ci nemate dake triky..nemyslim kremy bo je to chemia...diky
AKO SI BABY HOLITE KAKACIK???
Hej dá sa to kúpiť v lekárni,u nás v TN som to videla.Mali by to teda mať,ale neručím že majú v každej.
a kde to kupim? v lekarni??? lebo na nete mi to napr. nenaslo... tak to je dost divne...
je to vlastne gél po holení,natrieš sa ním a nemala by si mať žiadne červené vyrážky.Zatiaľ to nemám,ale ona povedala že je to veľmi dobré,že ho používa aj ona a vraj stojí do 400Sk.Nôžeš si s ním natrieť proste všetko čo si oholíš.
dada, co to je??? mozes o tom viac, prosim?
ahoj,mne moja kožná lekárka odporučila Trial-Z gél,je to na celkové holenie a nerobia sa potom žiadne vyrážky
ehm, a co ked som tmavovlaska a mam ich tam tmave vsetky? aspon teda z mojho pohladu..
ludkovia a to si holite cely zadok? ako myslim ze uplne vsetky chlpy? ja sa vyhadzujem aj v predu, ked som vyholena, tak z tej zadnice mam aj dost obavy...
No tak podla toho kolko mas rokov. . . ja holim prijatelke"kakac" ale ked mas menej. . . tak naj kamoska atd. .