zmensena maternica

hodinka

Ahojte,mne povedala doktorka,že mam posunstu maternicu smerom dolu,čo to može byt ?Nemože to sposobovat aj bolesti,lebo ja mam ,boli ma na lavej strane,od pupku dole,a štipe ma aj konečnik.Tak reku,či nemate niektora s tym skusenosti,niečo podobne.A dala som si aj konečnik vyšetrit,a mam ho v poriadku.

matiska

dvojita maternica je pomerne castou vyvojovou chybou
ale vystelka maternice je ovplyvnovana hormonmi vajecnikov-a tie funguju rovnako-naraz-teda kvoli tomu dvakrat menstruacia nie je
ale mozu to byt ine poruchy co sposobuju takuto anomaliu

ocal

zaujímalo by ma či môže mať žena dve maternice .Tým pádom dvakrát do mesiaca menštruáciu .Je to možné? Dakujem Mária

macika

vie mi niekto prosím poradiť, čo to znamená, že mám zmenšenú maternicu? mohlo by to ovplivniť nejako moju šancu otehotnieť a mať deti? ďakujem pekne za odpoveď..

syma

no baby ja teda neviem, ja mam zmensenu maternicu a este k tomu aj zahnutu, doktor hovoril ze deti len tazko, ale najprv sa mi narodilo pekne dievcatko, ktore koli tej maternici malo len 2,45kg, ale bola riadne donosena do 38 tyzdna, teraz ma 7 a je z nej sikovna prvacka, mam aj 3 rocneho synatora, ktory mal cuduj sa svete 3,5kg takze to nejaky velky problem asi neni

terka5

Mne to povedal tiez, ale nedal mi nic na to. Ani mi nepovedal, co to znamena,tak som to brala tak, ze to asi nevadi. Neviete nam niekto poradiť?