Rady ako mať krásnu pleť v každom veku

madison

dobry.. :D ja mam 14 rokov.. chcela by som sa spytat co by mi pomohlo na rozsirene pory v oblasti nosa a aj na brade dik..

Salón krásy Zoracentrum

Milá Efi,
v prípade zmiešanej pleti je veľmi časté ucpávanie porikov v oblasti nosa. Je veľmi dôležité si zvoliť správnu čistiacu emulziu, ktorá Ti bude do hĺbky prečisťovať tieto partie. Doporučila by so Ti čistiacu emulziu od firmy Mary Kay na zmiešaný typ pleti, a samozrejme i masku na uzatváranie pórikov tiež od firmy Mary Kay. možem Ti tieto prípravky dodať, ak by si mala záujem. Tieto prípravky Ti zaručia výsledky. Čo sa týka cievky na nose je dôležité rozsah posúdiť fyzicky, a na základe toho by som Ti vedela doporučiť akým spôsobom by si mohla tento problém riešiť.

efi

Dobrý deň,
mám zmiešanú pleť, pravidelne si ju čistím a tonizujem, chcela by som Vas poprosiť o radu - najmä v oblasti čela a nosa mám uhrovitú pleť a neviem sa toho zbaviť žiadnymi prostriedkami ani peelingom.
Mám malú rozšírenú cievku na nose od detstva, chcela by som si ju dať odstrániť,je najvhodnejší laser alebo sú aj iné, menej agresívne prostriedky?
Ďakujem Vám za radu.