som bulimicka.ale nie 100% iba taka 50%,pretoze neprezieram sa surovo.teda prejedam sa,ale viem sa ovladat jem dovtedy kym citim ze uz viac nevladzem.a to je castokrat bud jeden rozok a tri keksi,alebo tak podobne,a vtedy to idem zvracat.
no a dnes som nezvracala,drzim dietu,na ranajky som nejedla nic,na obed tiez nic,a teraz na veceru polovicku celozrnej zemle s kolieskom dietnej salamy a dve kolieska paradajky.je to vhodne?
dnes uz neplanujem jest nic,budem sa snazit,maximalne jeden pomaranc ziem ak to zas namna pride.ten pocit,ze musim pozrat vselico
postupujem vhodne pri PPP?
vecerala si nejak skoro nie?
s ''touto vecerou'' mozno vydrzis dnes,zajtra,ale co zvysne dni?!!je plno rad ako sa stravovat,5xdenne mensie porcie,vela ovocia a zeleniny a pit vela vody.pri zeleniny nemas dovod zvracat,pretoze je tam min.kalorii.
inak ak ides vracat 1rozok a 3keksy si bulimicka,nejde o kvantitu,ale ze to robis!!!
viem o com pisem,sama som v ''tom''az po usi
dee
neziem len polovicku zemle,bolo tam aj koliesko salamy,a dve kolieska paradajky.........
a mozno budem mat dnes aj pomaranc.takze k tomu tolko.
samam vies, ze to nie je vhodne....za cely den zjest polovicku zemle je extremne nevhodne...takto skocis rovno do anorexie a to tiez nie je vyhra. Radsej papaj viac ovocia a zeleniny....a hlavne by si mala mat vyvazenu stravu.