Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neprijemne zvieratka-VSI

Príspevok v téme: neprijemne zvieratka-VSI
silvia26

mame dceru prvacku a od zaciatku sk.roka mame uz osmy krat problemy so VSAMI.na dva tri tyzdne po radikalnom odvsivaveni je klud a potom nanovo.som zufala,v skolke sa nam taketo daco nestalo ani raz.iba na urcity cas zaberaju pripravky z lekarne.nepoznate niake ucinne pripravky alebo tie domace rady starych materi.moc dakujem.

terezzka

ja som jej davala balzam ze to pomaha NEEMOXAN,dnes ju mam doma,ale aj co spominala kamaratka tak jej skolopovinna to ma uz asi piaty krat a tiez ze to pomaha iba na niekolko dni.myslim ze sa to v kolektivoch stale dookola "toci"snad to pomoze,ten balzam

Stanula

Moja dcéra ich tiež mala (dúfam, že už nemá). Na radu lekárnika sme vyskúšali sprej Difusol. Hlavnu som jej nasprejovala večer a ráno sme pekne videli mŕtve vši na vankúši. Hnidy som jej vyberala vlas po vlase. Pár dní sme mali pokoj a potom sa zasa začala škrabať a v podstate už asi na 5krát to opakujeme odznova. Vyskúšali sme už aj Všiven, aj ju stále po umytí vlasov vyčesávam, lenže keď chodí do škôlky... stále to donesie späť. Čiže len dúfam, že sa toho už konečne zbavíme, lebo je to hrúza. Dostal ich aj syn, lenže jeho sme ostrihali nakrátko a bolo, lenže ak má slečna dlhé vlásky a krátke nechce, tak to dá riadne zabrať.

terezzka

aj moje dieta donieslo vsi zo skolky co mam s tym robit uz je to druhy krat,mama mi poradila horucu octovu vodu,myslite ze to pomoze alebo skor ci to neublizi?

vierka

tie prípravky z lekární sú fakt slabo učinkujúce.naša dlhovlasá slečna tiež mala asi pred polrokom,myslela som,že častým prehrabávaním ich odstránim skôr ako česaním .ale bol to omyl.trápili sme sa tri týždne.Až posledný 4 týždeň bol koniec.Pomohlo časté vyčesávanie..len hnidy nešli vyčesať,tak sme museli vlas po vlase ich vyťahovať.

silvia26

jaj dufam ze my ich neprinesie dnes domov.mne suseda radila aj sampon na psov ale mne sa to zda take divne.mam dojem ze v tej triede to koluje stale dokola.

flower

najucinnejsou metodou je vycesat ich z mokrych vlasov specialnym hrebenom s hustymi zubami. a specialne pripravky z lekarne nezabrali? pretoze v lekarni najdes mnoho pripravkov proti vsiam, ktore mavaju zvacsa pozitivny ucinok. z domacich receptov, co som pocula: 30 ml olivoveho oleja, 10 kvapiek rozmarinového oleja, 10 kvapiek levanduloveho oleja. zmiesas, zmes votries do vlasov a potom na vlasy natiahnes kupaciu ciapku. nechas posobit priblizne hodinu. medzitym si do normalneho samponu primiesas 3 kvapky tymianovej silice (urcite nie viac). ked po hodine stiahnes kupaciu ciapku a oplachnes vlasy, namydlis si vlasy tymto samponom s tymianom. nechas posobit 5 minut a zmyjes vlaznou vodou. ked odstranis vsi, tak na znicenie hnidy skus takyto zabal: 2 diely francovky a jeden diel glycerinu. pretrepany roztok nanesies na vlasy, vlasy zabalis do igelitu a po pol hodine vyceses a rucne odstranis hnidy.

Najčítanejšie články