Ahojte, prosím o pomoc. Včera mi gyn. zistila zápal Barthouliniho žlazy-bartulinitídu. Dala mi popritom spraviť kultiváciu, no upozornila ma, že žľaza sa može zväčšiť ešte viac a može ju sprevádzať bolesť a je možné, že mi ju budú musieť prepichovať. POTREBOVALA BY SOM TEDA RADU, ČI VIE NIEKTO NEJAKÝ PRÍRODNÝ LIEK RESP. BYLINKY, KTORÉ BY SA DALI POUŽIŤ NA LIEČBU MOJHO PROBLEMU?
ĎAKUJEM VOPRED
bartulinitída-zápal Barthouliniho žľazy
A zabudol som pripomenut ako obvykle pre kazdeho:selen, zinok a probiotika, pripadne v tomto pripade aj jod.Ten vytvara enzymi, ktore pomozu vycistit tu zlazu
MOzes adresovat len zapal protizapalovymi(quercitin, bromelain a ine enzymi na vycistenie nahromadenych splodin, boswelicka kyselin, GLA z pupalkoveho oleja alebo boraku, dumbier atd. -samozrejme vsetko v spravnych davkach)
Alebo ist za korenom zapalu, mikrobom ktory to velmi pravdepodobne sposobuje niecim sirokospektralnym, co zasiahne pravdepodobne vsetku mozne priciny, od bakterii po lesne a kvasne infekcie. Ja takych viac:GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov a mnoho dalsich, tak isto v klinicky ucinnych davkach(pozor na navody od vyrobcov, skoro vzdy sa nezhoduju s klinicky ucinnymi davkami)