ahojte ja by som sa chcela opýtať že ked beriem HAK a akurat dnes si mam vziať z dalšieho balenia ale až večer a keby som mala pohlavny styk poobede aka je šanca že otehotniem som 100%chranená aj v den ked si mam vziat tabletku z nového balenia?
RADU PROSÍM
si chránena 100%
Jasnee dobre dakujeem Vám za rady:)
už som to pochopila, ked 1 vynecháš, a je to na začiatku , tak odporúčajú 7 dní doplnkovú ochranu. keby si vynechala poslednú, tak sa ti cyklus skráti o 1 den, dáš si pauzu, a pokračuješ- a nič sa nedeje. ale hocikedy nezobraná do 12 hodín max, je riziko- dobre vravia...
proste tých 7 dní bez hak si tiež chránená...
lebo oktorka nic nepovie a niektore strasia ze vynechali jednu tabletku a kvoli tomu otehotneli.pret
ta pauza je predsa povinna, chranena si 100percent.
+
baby preco sa vsetky tieto otazky nespytate uz ked ste u gynekologa, pripadne si precitajte letak k tabletkam. vsetko toto co sa tu dokola vypytujete tam predsa je!
Ja som sa presne tuto otazku opytatla gynekologa...povedal mi, ano ste proste chranena stale...
no ved hej:) ja som tiez trpla pri zabudnutej tabletke, na druhy den som si dala naraz dve...a chvalabohu nic...ale tiez som nad tym rozmyslala
Dakujem. Zaujíma ma to pretože sa hovori že po vynechaní jednej tabletky už nie som tak chranena a pri 7-dňovej pauze ano? tak to je take na zamyslenie:)
samozrejme, ze si.