Ahojte..napadla ma taká kus trapas téma ale zaujímalo by ma, ako ďaleko vystreknete spermie, v priemere. Mne sa stáva sem tam, že len proste spermie vytečú, keď to robím častejšie, keď som fakt vzrušený tak aj meter...ako ste na tom vy?
Dĺžka výstreku
Mne skoro vždy len vyteká semeno, ale občas sa stane, že vystrekne tak na pol metra.
Alebo tak, že prvé dávky streknú a potom vyteká ejakulat asi v 5-10 velkých kvapkách, ak sa to dá tak nazvat.
Stáva sa. No proste išlo mi o to, či vždy vystreknú na metre a pod silným tlakom, alebo niekedy len tak "stečú" :))
mojmu tak 10 cm. ale kamošku frajer raz skoro strelil do hlavy. našťastie sa uhla a schytala to stena :D:D Druhej kamoške to zasa zostalo vysieť ako sopel na okuliaroch :D:D
no tomu mojmu skoro na strop hehe
heh ale nieeee my sme hrali pacifik:D..pac pac fik fik:D..ale skoncilo to ze frs frs do oka no:D..co uz stawa sa..
Heh...tak keď ste sa hrali na texaských rangerov....proste si to dostala ;)
fuh tak mojmu to strieka poriadne:D..dostala som to do oka:D..a to uz nie je nic zawidenia hodne.boli to jak swina..normalne ti zcerwena a napuchne oko tak ze skoro nic newidis..bacha na to:)
Skúsil som, ale neviem kam to dopadlo ;D
musis brat do uvahy balisticku krivku vystreku semena cize je rozdiel od kkta po zem alebo 1 cm od niakej podlozky. tiez ti moze udaje skreslit ak ho budes drzat dohora, preto si zober vodovahu a nechaj si ho meter od zeme. to by mohli byt relevantne hodnoty .. ak chces byt sampion skus striekat z okna za bezveterneho pocasia, samozrejme cim vyzsie tym lepsie.
2 metre