CAFTE CEL BY SOM VEDET KOLKO MA MERAT PENIS CIZE PRIEMERNA DLZKA XALANI V POHO MOZTE NAPISAT AJ VASU DLZKU...
Dlžka penisu
ja ho mam 14cm a hruby asi asi 5cm
Tak este raz. Pridlhy je na skodu - babu to boli, nemoze poriadne prirazat, resp. ty nemozes strkat na doraz - ZLE! V mojom pripade je privela aj 17 cm!
Hrubka je podstatna a prijemna.
Nerieste furt dlzku. Tragedia je, ked je tenky. Na dlzke takmer nezalezi (pokial to nie je extremne - povedzme 12 cm je uz asi malo)
to zuzanaaa pri vypocte priemeru ti vydu aj tisiciny;)
ja som si ho minule meral a normalne som sa zlakoél...som mal pred rokom skoro 17cm a 3cm hrubeho..no skôr tenkeho...a minule ..po dlhom case som si odmeral tak zhrubol fajne skoro 5cm ale dlzka len 15 ..nechapem ako to je mozne...total mimo som bol :D...na 100ˇviem ze som ho mal skoro 17cm dlheho..je toto mozne?...a co sa do teraz pisalo tak vraj podstatnejsia je hrubka
zaujali ma tie oficiálne štatistiky, by som rada vedela kto si meria na milimeter(napr. miera 10, 1! je fakt dost dobra) :D
ok odmeram mu... ale ako zapadol presne do tej mojej :D
Kasli na spravnu dlzku...na co ti to preboha bude?Sak kazdy chalan ma inu dlzku penisu ako aj baby vaginu...V skutocnosti mas velke stastie ked najdes tu "pravu" co sa tyka spojenia na mieru...Vlastne nechapem preco vas to chalanov thak trapi,ked si baby vsimaju skor techniku pri sexe..."jeho" dlzka je to posledne co dievca pri tom vnima...:-)
ja mam 17, myslim, ze to je tak akurat
Ja mam 15 a priatelka je maximalne spokojna..
12/3 cm.