Ked si odhrniem spodne viecko, mam oko cele krvave, tmavo sevreny pas krvy...vcera som vracala, myslim ze to mam z toho...je to nebeepecne?zmizne to?
Krv v oku
no ,,tak aj ja mam prasknutu civeku,,blba ocna mi dala,,ze kvapky proti zapalu oka,,a to robi po kazde ked pridem s prasknutov cievku,,a obvodny na to kasle,..myuslim si dlhodob o nom svoje, ,,vela vazeny medialne znamy...predseda ,,,hrozne zdravotnicvto,,hnus
no, pomoc, tipujem, ze buduci piatok uz na 99% nebudes mat s cim ku lekarke. ale mozno by preventivne, ak by sa ti to castejsie opakovalo, stalo za to ist na cievne.
treti den, je toho viac...ved mama v vybavi listok a pojdem uz doma....nemam tu, lebo doma mozem chodit este k mojej deckarke, nasej kamoske, takze ta vybavi a pomoze aj do bytu pride...preto...aj ten listok domov donesie...drbnuty
ak studujes v bratislave, preco tam nemas
vseobecneho lekara? vsak cez vikendy ked si doma funguje aj tak len pohotovost. alebo si si mala vybavit napr. cez mamu vymenny listok, mohla ti ho poslat postou.
este to mas stale rovnake? uz tyzden? nezozltlo ti to?
nie, niesom z ba, az v piatok mozem...skusim aspon do lekarne zajtra
bola si uz u lekara?
Moze to byt aj vysokym tlakom. Daj si ascorutin - proti lamaniu ciev.
staci, ked pojdes za vseobecnym lekarom, praskanie ciev v oku svedci o krehkych cievnych stenach, ak nemas zhorsene videnie, tak je to len prasknuta cievka. je to viac-menej neskodne, trva to tyzden az desat dni.
neprestava to
ja by som necakala,mam za sebou niekolko operacii oci a mam uz len jedno.to samozrejme neznamena,ze som odbornik,ale radsej skor ako neskor,neradno sa zahravat.
ale ziadne prudke a nahle pohyby,zdvihanie tazkych veci a pod.to stale plati!!!