Viete mi niekto poradit dobreho a mileho psychiatra v Kosiciach,ktory by mi venoval viac ako 5 minut casu?Moja psychiatricka,u ktorej sa liecim na depresiu uz dlhy cas,mi akurat predpise lieky,nevenuje mi ani 10 minut casu,aj ked som k nej mesiac vopred objednany,navyse mi tie antidepresiva nezaberaju.Je to nanic nemoct sa ani psychiatrovi vyrozpravat,ako sa citim a co ma trapi.
Dobry psychiater v Kosiciach
MUDr. Milichovska mi pred nejakym casom dost pomohla. Su na nu aj dobre hodnotenia na nete. Je to mila doktorka, ktora podporuje vas potencial a zaroven nerobi zo vsetkeho dramu. Lieky dava rozumne. Ta tak.
Najlepším psychiatrom je Ježiš kristus
a najlepším liekom je láska :)
agaba TO snad nemyslis vazne???Na poliklinike nad jazerom?? Pri prvej navsteve som schytala Dr Medvecku.Nevenovala mi absolutne pozornost.Ani na mna nepozrela.Vecne si cumela do pocitaca a dookola mlela svoje.Mala som pocit ako by ma absolutne vobec nepocuvala.Predpisala mi lieky ktore mi po mesiaci museli vymenit pretoze mi absolutne nezaberali.Ked som tam sla druhy krat bol tam uz doktor a nie ona-co vam poviem este horsi.(mam pocit ze ten to tiez nema v hlave trosku v poriadku )Ten mi lieky zmenil ale vobec neucinkuju.Ked som tam bola znovu a povedala som ze sa nic nezmenilo (nepomahali ani sedenia u psychologa mozno iba tak na 5 minut)absolutne nereagoval na to co mu rozpravam.Iba opakoval svoje tak isto.Jeho slova priblizne :Dobre nic sa nezmenilo,ano,lieky predpiseme znovu atd.TOTO JE POMOC????? Absolutne neodporucam tzv "doktorov" na poliklinike nad jazerom.Ja sama vyhladavam niekoho lepsieho a som ochotna aj priplatit len aby mi urcil moju diagnozu a aby s tym nieco robil.Trepat do cloveka lieky dookola nieje riesenie.Maju byt pomocou cloveku pri terapiach kym sa z toho nedostane ale na to potrebuje aj pozornost lekara a nie byt odbaveny za 5 minut s receptom v ruke.To je vsetko asi
pre gabriela:Tak toho psychologa - Zela poznam,pretoze som k nemu isty cas chodil.Ale na rozdiel od teba s nim nemam dobru skusenost,spraval sa nafukane a absolutne ako psycholog nebol schopny sa vcitit do mojich problemov,vlastne mam pocit,ze ho to ani nezaujimalo,povazoval ma skor za vec nez za cloveka.A ked som mal iny nazor na vec ako on,doslova ho to rozculilo,nevedel sa ovladat a mal som pocit,ze by ma najradsej vyhodil zo svojej kancelarie.Ak takto maju vyzerat sucasni psychologovia,tak radsej neodporucam nikomu,aby ich navstevovali,pokial nechcu,aby sa ich problemy este viac zhorsili pod vplyvom arogancie tych,ktori by im mali pomahat a nie potlacat vo svojich klientoch posledne zvysky sebavedomia.
fgf: plati to stat, kto iny??? Je to prve denne stacionárne centrum!ak by niekto chcel kontakt staci napisat, dam ho sem, inac ak nikto nepoziadam, tak nebudem zverejnovat.
agaba, a z coho tie psychologicky potom ziju, ked sa nic neplati? :)
Jazero,poliklinika-sidlisko nad jazerom,2 poschodie, chod a kludne si vypytaj Dr. Faklovu, Medvecku alebo Moniku Piliarovu, ona je dokonca sefka, skus, su to vynikajuce odbornicky, je tam aj denny stacionar, bez a nevahaj, ak to surne potrebujes, su tam aj vynikajuce psychoterapeutky, psychologicky... neplati sa nic!