Ahojte.Bolieva ma hlava,ale ukrutne pred a pocas prvych 2 dnoch menstruacie,myslim ze by za tym mohlo byt nejaky nesulad hormonov,ked som sa spytala neurologicky ci sa take vysetrenie robi,tak mi povedala ze nie.Je mi to divne,este chcem ist na gyndu,ci sa naozaj nerobia nejake hormonalne odbery,ze preco ma boli hlava.Viete mi niekto poradit ci s tym mate skusenosti,alebo ako sa postupuje?
bolest hlavy pri menstruacii
Opakujem pomocne doplnky:yam hlavne , tiez pupalka/borak, damiana, dong quai
Od mojich 13 rokov som mávala strašné bolesti pri menštruácii. Trvalo to aj po 3 dni kým prestalo. U mňa sa to prejavovalo, hnačkami, zvracaním, točila sa mi hlava a stále som mala pocit ako by sa niekto v mojej hlave hral s loptou. Mne veľmi pomohla prírodná liečba, predtým som musela brať utlmujúce tabletky Brufen, Ibalgin, Coxtral, Analgin, Baralgin... Odkedy som začala užívať prírodne doplnky komplex proti stresu, doplnok výživy podľa krvnej skupiny, doplnok pre vitalitu žien a lucernu tak ani neviem a ani necítim, kedy dostanem menštruáciu.
Napíšte mi mail ana.p@centrum.sk poviem Vám podrobnejšie o výrobkoch.
jasne u niektorych ludi je to ako sucast menzes,bolesti brucha,hlavy,krv.niektori stastnejsi poznaju len krv,ini zase krv a bolesti brucha.ja myslim ze zalezi na tom ako organizmus zareaguje na vykivy hormonov...ale ta HAK na to ma na 100% vplyv.vrala ja si myslim ze keby ti gyndos spravil odber tak to zisti a mal by pomoct.len naozaj treba mat lekara ktory je aj ochotny pomoct.
mna boli hlava skoro vzdy den pred kramamy, bolela ma pred HAK, s HAK aj po porode. Ja to beriem normalne, ako sucast kramov.
Ja si tiez myslim ze mi to vyvolalo 3rocne bratie hak,ale uz ju 5 rokov neberem a stale ma boli pred mens. hlava.Lenze aj keby mi zistili prebytok alebo nedostatok nejakeho hormonu,tak nemam tucha ako sa postupuje.A nema mi ani kto poradit:-(
urcite je to z hormonov podla mna...ja som brala mesiac HAK ...predtym som bolesti pocas kramov nikdy nemavala a odvtedy uz 4 mesiace od toho vysadenia mam vzdy presne tak ako uvadzas ty.takze nieco s hormonmi to bude urcite.skus sa spytat na gynde ale ja ked som o tomto mojom pripade vravela lekarovi tak mi vravel ze sa s tym neda moc urobit ze to sa vacsinou upravi same po porode.takze hor sa rodit :DDD