Tuzba po dietatku

Príspevok v téme: Tuzba po dietatku
deniiiska

ahojte mam 17 rokov,,nejde o ziadne tehotenstvo len proste vela rozmyslam ze skola a vsetko stym ale strasne zaroven tuzim po babetku a celkovo po dietatku,,mam malinku sestricku a nanje vidim ake je to krasne male diattko mat,,hoc je to velka zodpovednost ale neviem,,laka ma viac rodinka a ked si mam predtsvait ze az po vysokej no neviem...co mi pordite?vopred vam dakujeem

lenuliatko

no vidis to..ja sa uz ani pohnut neviem...sedim s nohami na siroko vstavam tak zeby som sem tam aj zeriav privitala :D a kym videm na 4 poschodie tak mam dost :D fucim ako tava :D
no vies niektore baby nemaju brusko aj do 7 mesiaca.a potom razu vykukne...ale lepsie je ked je brusko vacsie aj sa ztoho tesis.ale 4.mesiac to je este v pohodickee :)zachvilku uz budes mat brusko ako balonik uvidis :)a kedy si sa vydavala?

elle

No skusim:-) Vies mne sa to teraz este nechce menit, lebo sa mi zmeni aj trvale bydlisko, tak by som to naraz vybavila :-) Inak ked sme si este davno tu pisali, ty si bola v 5. mesiaci a ja som sa prave dozvedela ze som tehotna:-) Ako ten cas uteka. Ale zvlastne ze na konci 4. mes. este nemam brucho, vsak?

lenuliatko

fiiha no to netusim..skus najst na starnke narodnej rady SR.urcite to tam bude niekde v zakonoch.ja som ho menila hned.dala som si vsetky papierovacky dokopy hned po svadbe.

elle

Prepac, este by som sa ta chcela opytat ci nevies nahodou ze podla zakona do kolkych dni, ci mesiacov musim po svadbe zmenit obciansky preukaz, kedze som si zmenila aj priezvisko? Dakujem

elle

Ahojte dievcata, prepacte ze vstupujem do debaty, ale trapi ma taka vec, ze som v 15 tt. tehotenstva a gynekolog mi este nerobil ziadne prenatalne ani krvne testy. Sestricka mi tvrdi, ze standartny postup je taky, ze az v 16tt.sa robia prve krvne testy. Nie je to vsak tak. Co poznam mamicky, im robili na zaciatku tehu krvne testy na rozne choroby, ja ani svoj Rh faktor nepoznam. Je to podla vas v poriadku? Mam obavy o svoje babatko :-(

lenuliatko

no taketo veci tazko znasa kazdy asi.a ja teraz revem aj ked zistim ze nemam doma m muku tak asi to je normalne vsetko :D
niekedy si pripadam ako debil.rozhodia ma take malickosti ze sa az cudujem.