ahojte mam 17 rokov,,nejde o ziadne tehotenstvo len proste vela rozmyslam ze skola a vsetko stym ale strasne zaroven tuzim po babetku a celkovo po dietatku,,mam malinku sestricku a nanje vidim ake je to krasne male diattko mat,,hoc je to velka zodpovednost ale neviem,,laka ma viac rodinka a ked si mam predtsvait ze az po vysokej no neviem...co mi pordite?vopred vam dakujeem
Tuzba po dietatku
ja som tiez ten typ co nechodi s holymi krizami.ani ked som este nebola tehotna som nikdy tak nechodila.vadilo mi ked mi tahalo na chrbat.a hlavne cez menzes.lebo ten som mala nehorazne bolestivy.az krce v nohach.dofam ze ked sa malinka narodi tak uz nebudem mat menzes taky bolestivy.vraj sa to niektorymzenam tak pekne upravilo po porode.uvidime co to somnou spravi.
a co s atyka koberca..my mame taky oranzovy v obyvacke taky nie uplne velky len pod stolik pri gauci a je taky chlpaty vies take snurky su tam.a vtom je tolko smeti.staci ze raz vezmes chlieb a rozok a jes v obyvacke a konec :D uz sa snazime nejest nady tym stolikom.ale co ma nasralo v poslednej dobre je ze mame sedacku bielu z eko koze a ona zacala pukat.ma trafi slak ztoho.nevedela som ze to takto praska do frasa.ked sme ju kupovali rozhodovali sme sa ci eko kozu alebo latku taku nejaku specialnu.ta bola aj drahsia.ale nam sa pacila ekokoza a ona terza normalne praska.zbytocne vyhodene peniaze.stala hrozne vela a teraz toto.stym sa uz neda asi nic robit nie?nevies?
no, rast Ti bude, dokedy bude rast aj mala :) si myslim..ja mam tiez rada poriadok, tiez nie extrem(to je moja svokra, ta je akoby poriadkom posadnuta..), ale len tak normalne..aj ja som sa chystala vysavat, ale dala som Betku spat pred hodinou, tak ked sa zobudi..musim izbu, bo tam mame cerveny koberec a na tom vsetko priserne vidno a uz je tam smetiii..inak mna tiez priserne bolieval chrbat..este aj dlho po porode, hlavne krize..a to som teda nikdy s holymi krizami nechodila, ako mnoho dnesnych mladych dievcat..este aj teraz niekedy zabolia, alebo este ma bolieva aj kostrc..ale uplne strasne, sa nemozem niekedy ani posadit.ale to uz ozaj iba niekedy..hlavne je sa hybat..ked sa cez den viac hybem, ako sedim, tak ma neboli..
no ved tak som aj rozmyslala ze na zaciatok zaclonu a potom jej tam dam aj zaluzie..zo by bolo asi aj lepsie.postielku nebude mat na mieste kde pali slnko.myslim ze marek je prirodzeny talent na varenie :D ale stve ma to :D ja zase lepsie upratujem.mam rada poriadok ale nie taky ze uplne kazy den musi byt vsetko tip top ale tak normalne.niekedy mam vsak zachvat upratovania.dnes som vysavala urobilo mi to dobre trosku pohybu.boli ma dost chrbat a dnes som s apritom tak fajne rozhybala.a zistila som ze s anezmestim do dalsich siat :( :( mala som take fajne cierne rovne nad kolena a chcela som ci ich dnes obliect lebo asi pojdeme niekde sa najest vecer a zrazu pozeram nemozem sa zapnut.fasa no :( to dokedy mi bude to brusko este rast?uz by aj mohlo prestat lebo stale si musim kupit nieco vacsie a vacsie
:) neboj, varenie pre malu neni ziaden problem..aj tak zo zaciatku bude papat akurat tak troska varenej mrkvicky, zemiaka..az postupne jej tam budes pridavat ostatne veci..takze to sa naucis, ako to pojde..a ak ju budes dojcit, tak najblizsieho pol roka po porode mas aj tak pokoj, lebo dojcene deti sa prikrmuju az od pol roka..nedojcene od ukonceneho 4.mes..mozno ma Marek aj taky talent, na varenie..vies ako, vsetci mame talent..ale kazdy na nieco ine ;).takze tak..no..ak nemate na tom okne zaluzie, tak si kup nejaku zaclonku..aj ked, nemusi tam mat mala zas uplnu tmu :) ale tak troska..ja dcerke vzdy zatiahnem zaluzie a uz vie, kade vietor fuka :D.izbu tu mame na zapad, takze v slnecnych dnoch jej tam tiez poriadne slniecko nakuka.
no ved ja viem.ale dokaze ma nahnevat ked nieco zbabrem v kychyni a pride marek a hned nieco uvari.je mu to tak ide ani neviem kde a kedy sa to naucil...ale verim ze aj mne to pojde onedlho lahsie :D bude musiet varit aj pre malu.a chcem skusit urobit aj vyzivu.takze tak.kocik uz mame doma v izbicke pre malu.uz mame postielku prebalovaci pult so skrinkou aj este nejaku skrinu na veci pre mali.ale este musim kupit nejake zaclony do izby lebo mala tam ma rohove okno a dost tam bude svietit slnko.
:) neboj, to sa casom spravi..si myslis, ze ked som sa ja vydavala, co som vedela varit?poriadne nic dokopy..nikto uceny z neba nespadol, stale sa ucime a ako sa hovori, aj majster tesar sa niekedy utne..takze ja si s tym hlavu nelamem :).len sa pekne pohrajte, o chvilu vas caka uz prax na vlastnom dietati :).
no nic, idem ja, sidielko mam hore, pojde sa napapat a hura na prechadzku :D.majte sa krasne!
ale najlepsie natom je ze mi tvrdil stale neebooj to sa v posteli strati :D dnes strazim kamoske malu viktorku lebo si musela ist vybavit nejake veci.ta mala je uzasna ja z nej nemozem.marek sa cez obednu ropestavkus em dovalil aby sa snou pohral..ked s annho pozeram tak viem ze bude uzasny otec.
dnes som mala snahu urobit kurca ..len som ho pripiekla mierne no.raz je endopecene raz priles upecene.ja uz neviem.s kuratom si neviem dat rady nikdy.
no to mas teda pravdu..ale mne sa pacia vysoky chlapci :D pri svbojom s acitim tak bezpecnejsie alebo aj neviem tak lepsie nejako :D ale zase ked sa natiahne na postel tak ledva ledva.
inak moj manzel je tiez vysoky..ma tak 1,85m..a ja mam len 1,58m. :D takze pri nom vyzeram taky drobcek :D ale ma to jednu vyhodu..kedze sme rovnako stari, resp.manzel je o pol roka mladsi, tym ze je vyssi mu ludia tipnu viac rokov, ako ma a este aj nosi briadku..a mne, kedze som nizka, tak mi tipuju menej ako mam :D takze sranda.. :D