ahojte, viem, že to sem veľmi nezapadá táto téma, ale dúfam, že niekoho zaujme, a budeme môcť skvelo podebatiť o možnostiach cestovania a o všetkom čo súvisí s cestovaním, o zážitkoch a radách, napr aj ako neprísť o zdravie pri cestovaní :)
CESTOVANIE, destinácie a pohľady na iné národy, kultúry
mozno tym, ze zapad som uz videla, tuzim sa pozriet na vychod. Transibirska magistrala.... Vies si predstavit viac nez tyzden vo vlaku??? Ja sice este nie, ale hadam to bude o.k. Laka ma ale aj Egypt a Grecko, hlavne kvoli pamiatkam. Mna laka tusim vsetko,a aj ked financie by nerobili problem, nieje moc casu a zamestnavatel neposkytuje tolko dovolenky ako by som chcela
veru.. :))nie, vychodna eu vobec. nejak si k tomu neviem najst cestu..ale rusko moze byt tiez fajn(v niektorych castiach, lebo som pocula, ze tam maju ohromne rozdiely, niektori si valaju sunky vo vilach, ake ani berlusconi nema a niektori zase naozaj chodia naboso, alebo si davaju noviny do roztrhanych topanok...ked tak by som isla pozriet: australia, izrael-tam by som fakt sla!!mrtve more!!
vlastne skusenosti su na nezaplatenie. A co vychodna europa? Bola si uz v niektorej krajine?
ved hej..sama uvidis, ci ta london oslni. kamaratka z neho bola uplne hotova a teraz tam robi. len neviem, ci je stastna..
jaaaj, uz sa nich tesim. Kamaratka ma znameho Anglicana, ktoreho firma ma pobocky aj na Slovensku, takze je tu dost casto, ale je to ine ked o Angl hovori ten, kto tam zije od narodenia, ako ked hovori ten, kto tam urcitu dobu zil.
aha..ja som myslela, ze tam ides pracovat/studovat. no nocny zivot je super. tam ta zas bude otravovat vela tucnych anglicanov s cervenymi ockami a s pivom v ruke. toto ti napr. v taliansku nehrozi :)
a ako sa ti pozdavalo francuzsko za 3 mesiace??
urcite ma neodradis, nieco podobne som zazila minuly rok na Oktoberfeste v Mnichove... Cez den sa este dalo, ludia boli pomerne triezvi, ale vecer... Z kazdej krcmy lietali pohare rovno medzi ludi. Do Londyna sa chystame len na vikend, mozno 4 dni, pozriet mesto a okusit trocha nocny zivot, tak hadam prezijeme:-)
ja s mauriziovym rebrickom suhlasim, len by som urobila mensiu upravu: pred sexom: 1. zeny 2. futbal 3. auta /po sexe: 1. futbal 2. auta 3. zeny(okrem manzelky samozrejme :))
oprava, MY pojdeme....