Chcem sa spytat, ci ked sa s partnerkou milujeme vo vani plnej vody, nebude nejaky problem, ze sa voda dostane do vaginy a nesposoby nejake problemy?Pripadne, keby prave vtedy otehotnela, ci nebude to mat na dieta nejake nasledky.Vdaka
Milovanie vo vani
Skuste opisat ake to je vo vani
Dieťatko z toho isto nebude mať žiadne problémy:)) Ale čo sa týka tej vody, mohla by spôsobiť isté infekcie... vagína sa nerada voňavkuje, takže nejaké parfumované sprch. gély nie sú dobré, a práve vtedy sa môžu dostať mydlá hlboko dnu... ale v čistej vode... no neviem. Skúste a dajte vedieť:)
A aky je to pocit, ked ste vo vode?Voda to nejak brzdi,alebo aky je to pocit, skuste to opisat
no my ked sme skusali ja som bola hore normalne pokrcene nohy on sa drzal okrava vane a ja za jeho hlavou vane..a fakt nedavate vela vody lebo bude potopa
ja hore, otocena chrbtom k nemu, len nenapustajte vela vody:-):-)
ja som bola dole vo vani a nohy som sa snazila zdvihnút ku hlave najskvelejsi valentinsky zazitok:)
Tak ako potom, zena hore, alebo ako je najlepsie, poradte
nhooo skus si predstavit ako si napisal vanu plnu vody a ako by ste to robili na misionara????
A aka je najlepsia poloha vo vani?Skuste popisat.Ked je zena hore,alebo misionar?