SURNE POMOC

pagina

ahoj, zrejme ti chýba niečo v organizme, vitamíny alebo minerály a telo si to pýta urýchlene doplniť. Je jar a asi máš niečoho málo čo si cez zimu viac spotrebovala. Keď to trvá len týždeň neni to také strašné. aMyslím podla seba, že máš počuvať svoje telo a dať mu čo mu chýba.Alebo máš naozaj pred menzesom.pa

ich

pokial je to take intenzivne len tento tyzden, pravdepodobne nejde o chorobu, ale o nejeku spatnu vazbu na nieco, co mozno aj tusis.
Pokial s tym mas problemy dlhsie a tento tyzden to vrcholi, tak cim skor s tym zacni nieco robyt. Niekoho popros o pomoc, alebo sa schop a vyuzi seba a svoju volu.Alebo sa spytaj este raz....
pokial sa ti to stalo 1x a je to take intenzivne, tak zisti co to mohlo sposobyt a do buducnosti sa obrn...brnenie ti moze poskytnut priatel, lekar, ale aj ty sama
good luck

lele

nasa svojpomocna skupina pre poruchy prijmu potravy fungujuca na principe Overeaters Anonymous (viac na www.oa.org)/ sa prestahovala do novych priestorov - stretavame sa kazdy pondelok a stvrtok o 20:00 na Cukrovej 4 v Bratislave (budova cirkvi bratskej). staci prist:-)

otazka

laila, a kolko mas rockov?
ja mam taky hladovy tyzden stale pred kramami, a ked mi zacnu, nemam vobec chut na jedlo, ten tvoj hladovy tyzden, uz si pred tym mala?

evcca

najlepsie je ist za psychiatrom, dnesne formy antidepresiv su vhodne aj na liecbu ppp a konkretne aj bulimie, dokazu blokovat pocity vlcieho hladu.

angelikato

prosim poradte mi už asi 4roky trpim bulimiou a nemožem sa z toho dostať bola som 2krat v nemocnici a ajtak mi to nepomohlo chcela by som to zvladnuť sama prosim poradte mi su na to nejake lieky?

jajka

hlad je skyty smad :) skus viacej pit. cim viac budes jest, tym budes hladnejsie, roztiahne sa ti zaludok. Ja trpim obzerstvom vzdy na vianoce, ked je vsade tolko dobrot. musis jest take jedla, co ta skutocne zasytia, take z ktorych rychlo nevyhladnes, s nizkym glykemickym indexom, ako su zelenina, ovocie, celozrnné pečivo, vločky. Osobne si myslim, ze mas nejaky stres a nervozitu podvedome riesis takto.